• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2024

19:00

Stiže sezona Lava! 22. jul je ključan - 3 znaka neka se spreme za velike promene

Shutterstock

Horoskop

Stiže sezona Lava! 22. jul je ključan - 3 znaka neka se spreme za velike promene

Podeli vest

Sezona Lava stiže 22. jula, a ovaj astrološki period će uticati na sve znakove Zodijaka, posebno na Lavove, Strelčeve i Ovnove.

Dok polako ali sigurno izlazimo iz sezone sentimentalnog Raka, sledi nam uzbudljiva sredina leta, i to sve zahvaljujući strastvenom Lavu.

Lavom vlada Sunce

Lav je vatreni znak Zodijaka, kojim vlada Sunce. Kao takav, on donosi samopouzdanje, ljubav prema sebi, kreativnost, pozitivnu energiju i puno strast i ljubavi.

U ovom periodu očekuju nas interesantni ljubavni susreti, puno smeha i romantike. Isto tako, bićemo druželjubiviji, pa ćemo i više vremena provoditi sa porodicom i prijateljima.

Foto: Freepick

 

 

Ostvarivanje snova

Lav nas ohrabruje i daje nam moć. Fokusiraćemo se na akciju i na izgradnju i poboljšanje nas samih, kako u karijeri, tako i u ljubavi. Ovaj period godine nas čini nezaustavljivima. I baš zato, zvezde nam savetuju da krenemo u akciju i počnemo da ostvarujemo svoje snove i ciljeve.

Lav će pojačati našu petu kuću romantike i samoizražavanja. Biće prenaglašena naša umetnička strana i žudnja ka strasti, ljubavi, zabavi. Ali Lav je i dramatičan, pa možemo očekivati i neke burne reakcije.

Foto: Shutterstock

 

 

Lep period za ljubav

Lav je intiutivian i radi sve iz srca, pa se nemojte začuditi ako i vi počnete tako da se ponašate. Bićete otvoreni za druge ideje, davaćete sjajne savete i bićete prepuni entuzijazma. U ljubavi težićete da budete voljeni bezuslovno i isto tako i vi ćete bezuslovno voleti.

Ovo je savršen period za ljubav, bilo da ste u vezi ili ste singl. Uzdignite se i krenite u akciju, jer je i Venera, planeta ljubavi takođe u Lavu. Plenićete gde god da se pojavite i sve će vam ići od ruke. Očekuje vas buran ali harmoničan period. U svakom slučaju, Lav nikada ne dolazi i ne prolazi neprimećeno, pa će ovo leto biti pravi vatromet. Pripremite se na letnji vreli rolerkoster!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija