• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2024

07:19

Stiže mlad Mesec u Lavu! 4. avgusta se menja sudbina 3 horoskopska znaka

Shutterstock

Horoskop

Stiže mlad Mesec u Lavu! 4. avgusta se menja sudbina 3 horoskopska znaka

Podeli vest

Mlad Mesec očekuje nas 4. avgusta u vatrenom znaku Lava, a simbolizuje novi životni početak za sve znakove. Ova astrološka pozicija biće naročito povoljna za Lavove, Strelčeve i Ovnove.

Mlad Mesec u Lavu predstavlja moćan period za nove početke, kreativne projekte i samopouzdanje. Ovaj astrološki događaj se obično povezuje sa energijom, entuzijazmom i hrabrošću.

Evo nekoliko ključnih aspekata mladog Meseca u Lavu:

Kreativnost

Lav je znak koji vlada kreativnošću, dramom i umetnošću. Mlad Mesec u ovom znaku je idealan za započinjanje novih kreativnih projekata, izražavanje sebe kroz umetnost ili druge oblike samoizražavanja.

Samopouzdanje

Energija Lava donosi povećano samopouzdanje i hrabrost. Ovo je vreme da preuzmete inicijativu, postavite sebi ambiciozne ciljeve i krenete ka njihovom ostvarenju bez straha od neuspeha.

Foto: Shutterstock

 

 

Ljubav i romantika

Lav je takođe znak koji vlada srcem i ljubavlju. Mlad Mesec u Lavu može doneti nove romantične veze ili osvežiti postojeće odnose. Ovo je vreme za iskazivanje ljubavi, strasti i romantike.

Zabava

Lav voli da se zabavlja i uživa u životu. Tokom ovog perioda, ljudi su skloni da se više opuste, provode vreme sa prijateljima i porodicom, i uživaju u zabavnim aktivnostima.

Liderstvo

Lav je prirodni lider. Mlad Mesec u ovom znaku može podstaći vaše liderske sposobnosti i pomoći vam da preuzmete odgovornost u različitim aspektima života, bilo na poslu, u zajednici ili u porodici.

Kada je mlad Mesec u Lavu, važno je slušati svoje srce, verovati u svoje sposobnosti i biti hrabar u ostvarivanju svojih snova. Iskoristite ovaj period za postavljanje novih ciljeva, izražavanje svoje kreativnosti i uživanje u životu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Istorijski značajan dokument! Brnabić: Očekivala sam da se u Skupštini najviše govori o Deklaraciji, to je najvažnija tema!
Politika

Istorijski značajan dokument! Brnabić: Očekivala sam da se u Skupštini najviše govori o Deklaraciji, to je najvažnija tema!

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da je očekivala da tokom skupštinske rasprave proteklih dana bude više reči o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, istorijski značajnom dokumentu koji je posvećen miru i stabilnosti, a ne o nekim temama van dnevnog reda.

26.07.2024

09:06

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa!
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa!

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Sve oči uprte u nju! Milica probija led za Srbiju na OI!
Olimpijske igre

Sve oči uprte u nju! Milica probija led za Srbiju na OI!

Srpska džudistkinja Milica Nikolić prva će na ovogodišnjim Olimpijskim igrama izaći na borilište sa grbom Srbije na opremi. Ona će u kategoriji do 48 kilograma prvu prepreku imati u vidu Maruše Štangar iz Slovenije, a sutra već oko 10:00 ćemo je gledati u prvom nastupu.

26.07.2024

09:10

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija