• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 27. jula! Bikovi spremni za porodični život, Rakovi bacili oko na moćnu osobu, a evo kome će Škorpija pomutiti razum

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 27. jula! Bikovi spremni za porodični život, Rakovi bacili oko na moćnu osobu, a evo kome će Škorpija pomutiti razum

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Lavu, a donosi ljubavni obrt za Strelčeve, Ovnove i Lavove.

OVAN

Dobro ćete se zabavljati i moguće je da ćete izlaziti više nego u prethodnom periodu. Imaćete prilike da prisustvujete društvenim okupljanjima, zabavama i sretnim događajima, na kojima lako možete da nađete priliku za romansu.

BIK

Ušli ste u period koji je povoljan za započinjanje zajedničkog života sa partnerom i uopšte prijatan porodični i kućni život. Bilo je dosta previranja u vašem životu ali sad dolaze mirnija vremena.

BLIZANCI

U poslednje vreme privlačite osobe koje su ugledne ili čak poznate, svakako popularne. Taj trend će se nastaviti i sledeće nedelje i nešto bi mogo da se izrodi iz novonastalih okolnosti. U svakom slučaju ćete biti traženiji nego inače.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

Moguće je poznanstvo sa nekim ko poseduje moć, bilo zbog društvenog položaja ili znanja, pozicije ili zanimanja. Ta osoba će vas privući, ali nije sigurno da će vaša naklonost biti uzvraćena. 

LAV

Nastavićete da sijate i privlačite pažnju gde god da se pojavite. Leto je obično vaše omiljeno godišnje doba, inspiriše vas ljubav. U ovom periodu ćete uživati i biti više nego dobro raspoloženi kada su stvari srca u pitanju.

DEVICA

Postojaće mogućnost da doživite romansu na radnom mestu ili sa nekim s kim dolazite u kontakt preko posla. Kontakt se ne mora striktno desiti na vašem radnom mestu, već se može dogoditi na radnom mestu osobe koja će vam se dopasti.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

U narednom periodu će vas privlačiti osebe koje su duboke i kompleksne, koje imaju intenzivna osećanja i posesivne su. Zbog toga je moguća romansa sa nekim ko ima snažan uticaj znaka Škorpije na ličnost, bilo da je Škorpija u znaku ili podznaku.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi, moguće su teške reči između vas i partnera. Najbolje bi bilo da se ne prepuštate instinktima i da pokušate da povedete konstruktivan razgovor o tome šta kome smeta u odnosu. Na taj način ćete umanjiti negativne uticaje.

STRELAC

Ušli ste u vrlo povljan period za ljubav, jer ćete uživati posebnu pažnju svih s kojima stupate u kontakt. Niko neće ostati ravnodušan na vaš šarm i to će vam obezbediti brojne prilike za flert, a možda i ljubav, sve zavisi od toga šta tražite.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

Imate veći interes za ljubav i posebno za fizički kontakt sa nekim ko vas privlači. Za razliku od toga kako ste se osećali prethodnih nedelja, sad ćete želeti i težiti tome da doživite intenzivno romantično iskustvo.

VODOLIJA

Naredni period je povoljan za pripadnike znaka koji su sami ili u potrazi za ljubavlju. Vaš društveni život će postati bogatiji i neko koga ćete upoznati će privući vašu pažnju. 

RIBE

Bićete više okrenuti poslu ili drugim životnim oblastima koje nemaju nikakve veze sa uživanjem ili ljubavlju. Eventualno je moguće neko seksualno iskustvo, ali romantika je nešto za šta nećete imati energije, a ni volje.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija