• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2024

07:19

Jedan horoskopski znak pratiće sudbinska sreća do kraja godine! Šansa koju ne sme da propusti

Shutterstock

Horoskop

Jedan horoskopski znak pratiće sudbinska sreća do kraja godine! Šansa koju ne sme da propusti

Podeli vest

Tamara Globa, jedna od najpoznatijih astrološkinja, otkrila je da će narednih 6 meseci biti važni za osobe koje su rođene u znaku Strelca.

Ona tvrdi da će osobe rođene u znaku vatrenog Strelca imati puno sreće do kraja 2024. godine, posebno u sferi finansija.

Horoskop će i te kako obradovati Strelčeve – čeka ih materijalno obilje do kraja godine, a u poslu će ih pratiti sreća.

To saznanje će svakako rezultirati zasluženim osećajem sreće, tvrdi Globa. Ukoliko ste se do sada osećali kao da vas ne cene dovoljno – ne brinite!

Foto: Shutterstock

 

 

Jedinstvena šansa

Okruženje će konačno početi da ceni vaš trud i prepoznaje vaše talente i dostignuća.

Ostatak godine Strelčevima donosi jedinstvenu šansu da promene svoje živote na bolje, da pronađu unutrašnju harmoniju, ali i blagostanje koje dolazi iz spoljnog sveta.

Zapravo, ukazaće vam se ogromna prilika da pomirite i spojite materijalni uspeh i duševni mir! To se događa veoma retko, svega nekoliko puta u životu, a samo to garantuje istinsku sreću.

Narednih šest meseci doneće vam i jedno posebno iskustvo. Po prvi put u životu osećaćete se kao da ne morate da tražite potvrdu ili odobrenje od drugih.

Nećete želeti da ikome dajete izgovore za svoje pravo ja. Dobićete priliku da budete autentični kao nikada do sada. Period do kraja godine biće vreme prosperiteta, samospoznaje i napretka u svim oblastima života.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija