Autor: Informer.rs

14.08.2024.

06:40

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za sredu 14. avgust! Device će se upustiti u tajnu aferu, a ovaj znak menja posao

OVAN

LJUBAV: Neslaganje, razlike u mišljenjima ili verovanjima će doprineti pogoršanju situacije u vašem ljubavnom životu. POSAO: Promene ili problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BIK 

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je druge vere ili kulture. POSAO: Moguće su promene na planu karijere. Možda ćete raditi sa prijateljima ili na nekom novom poslu. ZDRAVLJE: Peforsiraćete se.

BLIZANCI 

LJUBAV: Mogućnost da našete ljubav na mestu zabave i posebno rekreacije. Privlačiće vas sportski tip osobe. POSAO: Uspeh u oblasti marketinga i donekle u špekulacijama. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Informer

 

RAK

LJUBAV: Uzbudljiv period, ali možda previše uzbudljiv da biste uspeli da ostvarite stabilnu ljubav. POSAO: Može se desiti da imate problema sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV 

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vam biti magnetski privlačan, a ako ste već u vezi moguće je da se razvije negativna energija u odnosu. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

DEVICA 

LJUBAV: Moguća afera sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa društvenim angažmanom I timskim radom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA 

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko je stranac ili živi daleko. Moguće je i razdvajanje od partnera usled sticaja životnih okolnosti. POSAO: Problemi u partnerskom biznisu i pravni problemi. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možete ostvariti neku vrstu tajne simpatije ili ljubavi, možda čak imati tajnu aferu. POSAO: Moralne dileme ili pravni problemi, zbog zaibilaženja pravila pri radu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Informer

 

STRELAC 

LJUBAV: Moguć je razvod ako se nalazite u nestabilnom braku. Ako ne, mogli biste da imate moralne dileme u vezi svog ljubavnog izbora. POSAO: Pravni problemi u oblasti nekretnina. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC 

LJUBAV: Iako imate prilika za ljubav, možda nećete imati vremena da se bavite svojim ljubavnim
životom. POSAO: Moguće je da ćete otići na poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Povišen šećer ili masnoća u krvi.

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete orijentisani na druge oblasti života pa se ništa značajno neće desiti u ovoj. POSAO: Mnogo dešavanja i moguće promene na poslu, koadrovske, promene procesa rada i sve slično tome. ZDRAVLJE: Posetićete lekara.

RIBE 

LJUBAV: Bićete usmereni na posao i karijeru, što je i inače slučaj u ovom periodu i partner će vam to zameriti. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i pružanja intelektualnih usluga, ali i pravni problemi. ZDRAVLJE: Skloni ste povredama.