Autor: Informer.rs

17.08.2024.

09:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 17. avgust! Bikovi imaju šanse da nađu novi posao, a evo ko doživljava ljubav na putovanju

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Nestabilnost u odnosu za one u dugoj vezi, za sve druge uzbudljiv dan pun dešavanja. POSAO: Prodaja ili kupovina nekretnine i uopšte bavljenje nekretninama. ZDRAVLJE: Moguća sportska povreda.

BIK

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi. Možda ćete praviti dugoročne planove sa izabranom osobom. POSAO: Ako tražite novi posao u ovom periodu, ima šanse da ga nađete, jer sad sve možete dobiti "na lepe oči". ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje imaju neke veze sa inostranstvom, ali to će biti i osobe s kojima je najteže ostvariti vezu. POSAO: Novac od nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Informer

RAK

LJUBAV: U ovom periodu ćete tražiti uzbuđenja, nešto novo i sveže, što za vas inače nije karakteristično jer više volite ono što je poznato i blisko. POSAO: Moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Sklonost povredama i infekcijama.

LAV

LJUBAV: Nepovoljna situacija u ovoj sferi i nestabilnost u odnosa izazvana vašim samodovoljnim ponašanjem. POSAO: Popularnost će vam porasti, pa je ovo povoljan dan za marketing. ZDRAVLJE: Čuvajte se pasa.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti aferu na putovanju ili ćete se "zagrejati" za nekoga koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Uspeh u državnom sektoru i društveno angažovanom radu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

VAGA

LJUBAV: Više ste skoncentrisani na druge oblasti života, ali to ne znači da nećete uopšte privući pažnju. POSAO: Imaćete ozbiljnijih problema i neslaganja sa figurama od autoriteta. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete zadovoljni situacijom u ljubavnom životu jer će vam "cvetati ruže". POSAO: Imaćete veliku želju da radite u inostranstvu i moguće je da ćete dobiti priliku za takav rad. ZDRAVLJE: Bol u predelu kuka ili nogu.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis ili napraviti promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

Informer

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nosi uniformu, poput osoba zaposlenih u policiji ili vojsci. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i pravni problemi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Iako ovo nije vaše vreme za ljubav, današnji dan bi mogao da vam donese neke lepe doživljaje u ovoj sferi. POSAO: Promene na radnom mestu, kadrovske ili možda selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vam se dopasti, ali nejasna komunikacija može da pokvari šanse da se bilo šta desi između vas i te osobe. POSAO: Povoljan period za one koji se bave hranom. ZDRAVLJE: Nestabilnog ste zdravlja.