Autor: Informer.rs

24.08.2024.

09:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 24. avgust! Vagama sledi novčana infuzija, a Blizanci imaju loš odnos sa nadređenima na poslu

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN  

LJUBAV: Vaš ljubavni život biće vrlo nestabilan, moguć je raskid veze i nova ljubav ili nova poznanstva. POSAO: Dobićete priliku da napravite promenu koju priželjkujete. ZDRAVLJE: Dobro. 

BIK 

LJUBAV: Bićete još privlačniji nego inače, pa ćete dobiti mnoge komplimente i prilike za ljubav. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Nalazite se u turbulentnom periodu i bićete pod stresom zbog promena koje se dešavaju, što će uticati na ljubavni odnos. POSAO: Problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

RAK  

LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog preko prijatelja ili će vam se dopasti neko ko se druži sa članovima vaše porodice. POSAO: Bićete energičniji, što je uvek povoljno za posao. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV

LJUBAV: Imaćete previše kontakata i svi će vam delovati zanimljivo. POSAO: Ako vaš posao podrazumeva putovanje, imaćete uspeha. ZDRAVLJE: Stres će loše uticati na vaše zdravlje.  

DEVICA

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim ne možete imati otvorenu vezu, već isključivo tajnu ili čak samo platonski odnos. POSAO: Loš odnos sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

VAGA 

LJUBAV: Situacija u ljubavnom životu će biti pozitivnija. Bićete vrlo optimistični zbog toga. POSAO: Promene u oblasti finansija, moguća je iznenadna novčana infuzija. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi kreativnim zanimanjem ili je poznata ličnost. POSAO: Proširivaćete znanje u nadi da će vam to pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC 

LJUBAV: Ljubavni život će biti vrlo nestabilan. Moguće je da vam se dopadne neko nov. POSAO: Bićete uspešni u svemu što ima veze sa kreativnim radom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

Informer

JARAC 

LJUBAV: Nervoza će vam uništiti odnos ili ćete nazadovati zbog onoga što će biti izrečeno između vas i osobe koja vam se dopada. POSAO: Bićete preopterećeni poslom. ZDRAVLJE: Alergija.

VODOLIJA 

LJUBAV: Nećete ući u klasičnu vezu, već je moguća virtuelna romansa. POSAO: Blagi napredak u poslu i karijeri uopšte. Stabilizacija. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života jer ovo nije vaše vreme za ljubav. Ako ste u vezi, moguće je privremeno razdvajanje od partnera. POSAO: Promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Slabo.