26.08.2024.

07:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Jedan znak krajem avgusta očekuje iznenadno bogatstvo! Stiže im nikad lepši period u životu i velika sreća

Naime, ovo je trenutak kada za predstavnike datog znaka počinje nova era ona u kojoj im se otvaraju sva vrata i pružaju im se neverovatne prilike.

Horoskop za kraj avgusta i početak septembra posebno je povoljan za Bikove! Astrolog tvrdi da ih očekuju pozitivne promene u svim oblastima života, pa evo kratke astro prognoze za naredne dane.

Informer

 

Bik

Bikovi će biti pravi miljenici sreće, a posebne dobre okolnosti pratiće ih u sferi finansija: mogući su veliki bonusi, dobici na nagradnim igrama, neočekivane povišice ili vraćanje nekih starih dugova. Globa akcentuje da će sreća u finansijama biti na duge staze, ali samo ako Bik bude zahvalan na onome što dobija i pametno troši novac. Zvezde vam poručuju da budete aktivni i da se ne plašite hrabrih odluka. Sada je vreme da povučete poteze koji vam mogu doneti dobre prihode na duge staze.

Informer

 

Čitav naredni period biće vreme važnih odluka i novih početaka, a očekuju vas prijatna iznenađenja i u karijeri i ličnom životu, ne samo na polju finansija. Bikovi će imati sreće i u ljubavi, ako ste sami, sasvim je moguće da ćete uskoro upoznati osobu sa kojom ćete uploviti vezu i koja će uneti dobre emocije u vaš život!