• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 31. avgusta! Vage ulaze u novu vezu, Bikovi u platonskom odnosu, a evo ko mora da razbije svoje iluzije

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 31. avgusta! Vage ulaze u novu vezu, Bikovi u platonskom odnosu, a evo ko mora da razbije svoje iluzije

Podeli vest

Saznajte šta su vam zvezde pripremile na ljubavnom planu do 31. avgusta.

OVAN

Naredne nedelje ćete biti u situaciji da upoznate nekog ko će vam se dopasti, preko posla ili na radnom mestu. To će biti odnos koji je komplikovan i ne naročito harmoničan, ali vrlo intenzivan i pun seksualne tenzije.

BIK

Osoba koja vam se dopada biće ili neko ko živi daleko, s kim ne možete da imate konkretan odnos, ili neko s kim ne možete da budete u otvorenoj vezi zbog određenih okolnosti. Sve to će vas gurati u platonski odnos.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Vrlo ste stimulisani i strastveni ove nedelje, zbog čega se lako može desiti da ostvarite fizički odnos sa nekim, ako već ne emotivni. Ako pak tražite kompletniji odnos, imajte ovo u vidu i nemojte žuriti, već sačekajte pravu osobu za vas.

RAK 

Razbiće se neke iluzije koje ste gradili u prethodnom periodu i zbog toga biste mogli da se osećate razočarano i nesigurno u ljubavnom životu. Nemojte dozvoliti da vas situacija previše uznemiri, već znajte da ćete imati više sreće u drugoj polovini nedelje.

LAV 

U ovom periodu bi za vaš ljubavni život bilo dobro da budete društveniji, jer ćete lako probuditi energiju ljubavi bez obzira na vaš status. Ako ste već u vezi, uživaćete u harmoniji, a ako ste sami, onda ćete imati novih prilika za ljubav.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

Naredne nedelje će vam biti lako da pokažete svoju najlepšu i najbolju stranu. Zbog toga ćete privući čak i one osobe koje ne želite da privučete, a kamoli one koje budete želeli da osvojite. Uz vrlo malo truda ostvarićete dobar rezultat.

VAGA

Vrlo ste raspoloženi za romansu, kao i uvek, zbog čega lako možete da upadnete u vezu. Dovoljno je da neko pokaže interesovanje za vas i vi ćete uzvratiti. Vežbajte snagu volje, inače možete završiti sa pogrešnom osobom.

ŠKORPIJA

Naredne nedelje je moguće da doživite ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati uz pomoć prijatelja, poznanika, nekih klubova ili asocijacija kojima pripadate. Bogatiji društveni život doneće vam prilike za romansu.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Bićete neobuzdani u svojoj potrazi za zabavom i uživanjem. Imaćete zanimljiva iskustva, ali pitanje je da li će bilo koje od njih dati priliku za to da ostvarite pravu vezu. Verovatnije je da će sve ostati na nivou romanse ili afere.

JARAC

 Ovo je period u kome ćete lako pronalaziti prilike za romansu, jer u kontaktu ste sa mnogo osoba i većina će biti vrlo privlačna i raspoložena za ljubav ili zainteresovana konkretno baš za vas. Sve što treba da uradite je da proberete.

VODOLIJA

Oni pripadnici znaka koji žive zajedno sa izabranom osobom imaće problema u odnosu. Nemir i tendencija da ulaze u sukobe u kućnoj atmosferi dovešće do tenzije, koja će morati da bude razrešena da bi se uspostavila harmonija.

RIBE

U ovom periodu imate problema da se posvetite ljubavnom životu, jednostavno niste raspoloženi za ljubav, a to je poseban izazov za one koji su već u vezi i žele sa ostanu u njoj. Ako ste sami, onda najverovatnije uopšte nećete posvetiti pažnju ovoj oblasti života.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija