• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.08.2024

12:00

5 znakova očekuje ogroman uspeh u drugoj polovini 2024! Sudbinski horoskop donosi ozbiljne promene

Shutterstock

Horoskop

5 znakova očekuje ogroman uspeh u drugoj polovini 2024! Sudbinski horoskop donosi ozbiljne promene

Podeli vest

Turski horoskop ima dugu tradiciju i veliku preciznost zbog koje ga mnogi smatraju za najtačniji. Neki ga zovu i sudbinskim.

Prema prognozama astrologa, druga polovina godine će biti mirnija od prve, ali će njena "energija" biti mnogo svetlija i pozitivnija.

Aslan (Lav)

Lavovi će definitivno biti među najsrećnijima. Pucaće od pozitivne energije koja će im pomoći da ostvare gotovo sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav. Zahvaljujući neverovatnoj harizmi, ostaviće dobar utisak na sagovornike, što će im umnogome pomoći ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i u finansijskoj sferi.

Uopšteno, druga polovina godine će za Lavove biti period velikih pobeda.

Foto: Shuterstock

 

Başak (Devica)

Device su inače veoma obazrive i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici Merkur i Saturn u ovoj godini će se nalaziti u prilično povoljnom položaju. U drugoj polovini 2024. godini držaće sve konce u svojim rukama, sve će biti pod njihovom kontrolom, što će im podići samopouzdanje i učiniti ih još agilnijim.

Osim toga, a uspeće da reše velike i važne probleme, i to postepeno, jedan po jedan.

Terazi (Vaga)

U prvoj polovini 2024. pripadnici ovog znaka biće u kompletnom haosu oko njih se svašta dešava. U drugoj polovini godine stvri će se iskristalistati, a pripadnici ovog znaka mogu da očekuju mnoge povoljne prilike. Iako postoji mogućnost da će nekoliko "dobrih" ispustiti, Vage, ne brinite.

Kraj godine će vam ponuditi obilje šansi za uspeh, najviše na polju finansija.

Foto: Shuterstock

 

Akrep (Škorpija)

Sjajan period za Škorpije koje će u drugoj polovini 2024. godini moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, sada će ili ostvariti svoj naum ili će biti na korak od ispunjenja želje. Sve se dešava ubrzano.

Škorpija neće imati vremena za oklevanje, a što će se ispostaviti da je bolje za nju.

Balik (Ribe)

Ribe su u neverovatno pozitivnom talasu, za njih nema prepreka. Naoštrile su se da ostvare sve svoje naume, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put. U ovome imaju pomoć zvezda koje će ih bukvalno štititi na svakom koraku i u svakoj situaciji.

Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se u narednom periodu sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija