• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 19. avgust! Rakovi pokreću sopstveni biznis, Vodolije su sklone flertu, a evo ko će imati više prilika za ljubav

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 19. avgust! Rakovi pokreću sopstveni biznis, Vodolije su sklone flertu, a evo ko će imati više prilika za ljubav

Podeli vest

Device su veoma privlačne, zbog čega će imati više prilika za ljubav.

Evo šta horoskopski znaci mogu da očekuju danas:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko s kim ćete imati poslovni kontakt. POSAO: Nestabilnost. Moguća kriza u firmi za koju radite, neka koja utiče na vašu perspektivu. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BIK

LJUBAV: Partner će se suočiti sa problemima i verovatno biti potpuno preokupiran dešavanjima. Neće biti prilike za ljubav i uživanje. POSAO: Bavićete se pravnim ili administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete razviti osećanja prema nekom ko živi u inostranstvu ili nekom koga ćete sresti na putovanju. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u državnoj firmi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Današnji dan možda neće doneti ljubav, ali može doneti strast. POSAO: Vi ste nosilac promene. Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis i baviti se pravnim pitanjima u vezi sa tim. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Upoznaćete mlade osobe i imati sreće u kontaktu sa ljudima koje nose uniformu, kao što su članovi policije i vojske. POSAO: Uspeh u menadžmentu i uopšte organizaciji poslovanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Vaša privlačnost će biti upadljiva, zbog čega ćete imati više prilika za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete se baviti logistikom, a ovo je svakako bitan period za one koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Nećete moći da ostvarite otvorenu vezu sa osobom koja vam se dopada, pa ćete kriti osećanja. POSAO: Imaćete genijalne ideje, pogotovo kada su finansije u pitanju. ZDRAVLJE: Previše se naprežete.

ŠKORPIJA

LJUBAV: I dalje se nalazite u odličnoj fazi za ljubav, ali ona neće trajati večno, pa treba da iskoristite prilike. POSAO: Dobit od partnerstva i partnerskog posla. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

STRELAC

LJUBAV: Ne možete se nadati stabilnosti u ovoj sferi. Nepovoljne okolnosti ili loš izbor doprineće nastanku problema. POSAO: Imaćete pravnih poteškoća. ZDRAVLJE: Sinuzitis i uopšte osetljivost disajnih puteva.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Negativna energija u odnosu može dovesti do ozbiljnog razdora u danima koji dolaze. POSAO: Možete napraviti grešku zbog preterane samouverenosti. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovo je dobar period za one koji traže aferu, uzbuđenje, kraću vezu, ali ne i one koji tragaju za pravom ljubavlju ili stabilnošću u ljubavi. POSAO: Mogući su problemi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati pravih prilika za ljubav jer se nećete previše baviti ovom sferom života. POSAO: Brinuće vas sve što može predstavljati kršenje pravila ili propisa pri radu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta ili stomačne tegobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Džet set

Srbija