• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2024

09:00

Dnevni horoskop za subotu 17. avgust! Bikovi imaju šanse da nađu novi posao, a evo ko doživljava ljubav na putovanju

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 17. avgust! Bikovi imaju šanse da nađu novi posao, a evo ko doživljava ljubav na putovanju

Podeli vest

Device će verovatno doživeti aferu na putovanju ili će im se dopasti neko koga će upoznati na putovanju.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Nestabilnost u odnosu za one u dugoj vezi, za sve druge uzbudljiv dan pun dešavanja. POSAO: Prodaja ili kupovina nekretnine i uopšte bavljenje nekretninama. ZDRAVLJE: Moguća sportska povreda.

BIK

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi. Možda ćete praviti dugoročne planove sa izabranom osobom. POSAO: Ako tražite novi posao u ovom periodu, ima šanse da ga nađete, jer sad sve možete dobiti "na lepe oči". ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje imaju neke veze sa inostranstvom, ali to će biti i osobe s kojima je najteže ostvariti vezu. POSAO: Novac od nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: U ovom periodu ćete tražiti uzbuđenja, nešto novo i sveže, što za vas inače nije karakteristično jer više volite ono što je poznato i blisko. POSAO: Moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Sklonost povredama i infekcijama.

LAV

LJUBAV: Nepovoljna situacija u ovoj sferi i nestabilnost u odnosa izazvana vašim samodovoljnim ponašanjem. POSAO: Popularnost će vam porasti, pa je ovo povoljan dan za marketing. ZDRAVLJE: Čuvajte se pasa.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti aferu na putovanju ili ćete se "zagrejati" za nekoga koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Uspeh u državnom sektoru i društveno angažovanom radu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Više ste skoncentrisani na druge oblasti života, ali to ne znači da nećete uopšte privući pažnju. POSAO: Imaćete ozbiljnijih problema i neslaganja sa figurama od autoriteta. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete zadovoljni situacijom u ljubavnom životu jer će vam "cvetati ruže". POSAO: Imaćete veliku želju da radite u inostranstvu i moguće je da ćete dobiti priliku za takav rad. ZDRAVLJE: Bol u predelu kuka ili nogu.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis ili napraviti promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nosi uniformu, poput osoba zaposlenih u policiji ili vojsci. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i pravni problemi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Iako ovo nije vaše vreme za ljubav, današnji dan bi mogao da vam donese neke lepe doživljaje u ovoj sferi. POSAO: Promene na radnom mestu, kadrovske ili možda selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vam se dopasti, ali nejasna komunikacija može da pokvari šanse da se bilo šta desi između vas i te osobe. POSAO: Povoljan period za one koji se bave hranom. ZDRAVLJE: Nestabilnog ste zdravlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dačić: SPS u potpunosti podržava stavove predsednika Vučića i projekat jadarit
Politika

Dačić: SPS u potpunosti podržava stavove predsednika Vučića i projekat jadarit

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da blokade međunarodnih i domaćih javnih saobraćajnica, ugrožavanje bezbednosti ljudi i imovine, pretnje da će udariti na privredna čvorišta, kao i svakodnevne pretnje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, predstavljaju teška krivična dela, ono što se i svetu u bezbednosnim strukturama zove ekoterorizmom i ekoekstremizmom.

17.08.2024

16:41

TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!
Live TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!

Brojna žarišta trenutno postoje širom sveta. Jedna bukte, druga tinjaju, a treća se tek pripremaju. Kakva je situacija na frontu u Ukrajini, ali i na Bliskom istoku, kao i kakva ratna dešavanja se odvijaju širom planete komentarisali su ekspert za energetiku profesor dr Dragan Škobalj i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost tokom gostovanja u "Ratu uživo".

16.08.2024

22:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Džet set

Srbija