• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 24. avgusta! Vagama flert na radnom mestu, Blizancima sledi problem, a evo ko ulazi u tajnu aferu!

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 24. avgusta! Vagama flert na radnom mestu, Blizancima sledi problem, a evo ko ulazi u tajnu aferu!

Podeli vest

Bliži se pun Mesec (19. avgust), a Venera se nalazi u Devici, tako da je pred nama izazovan period za emotivne odnose. Retrogradni Merkur donosi pozive iz prošlosti, baš kao i Saturn u Ribama.

OVAN

Bićete izuzetno čulni i strastveni, do te mere da će vam biti teško da se ne zaljubite, čak i ako to ne želite ili mislite da je osoba u koju se zaljubljujete pogrešna za vas. Ako ste toga svesni, onda vam razočarenje neće tako teško pasti.

BIK

Pred vama je period pun mogućnosti, ali od vas će zavisiti šta će se desiti. Očigledno ćete doći u kontakt sa više raznih osoba koje će vam biti podjednako privlačne, zbog čega ćete biti na mukama.

BLIZANCI

Naredna sedmica biće komplikovana za vas, bar kada je ljubav u pitanju. Iako će vaš temperament praviti probleme u odnosu, ipak će biti i divnih trenutaka u kojima ćete se osećati kao da ste na sedmom nebu.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

U narednom periodu ćete uglavnom samo maštati. Vaša imaginacija će biti snažna i to će vas još više uvući u svet romantičnih iluzija. Iako inače bezazleno, ovakvo ponašanje može biti opasno za one koji su u vezi i mogu imati nerealna očekivanja zbog istih iluzija.

LAV

Ovo je vaše vreme za ljubav, zbog čega ćete imati i više nego dovoljno prilika za to da doživite romansu ili nađete tu posebnu osobu koju tražite. Imaćete tendenciju da idealizujete druge, pa birajte pažljivo.

DEVICA

Bićete neodoljivi u narednom periodu. Reakcije koje ćete izazivati neće biti uobičajene i svakako će vas poneti. Vrlo lako je moguće da se zbog toga nađete upetljani u romantične igre sa više različitih osoba.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Bićete više nego privlačni u narednom periodu, zbog čega će vam biti čak lakše da osvojite druge nego inače. Pre svega će biti prilika za flert i romansu na radnom mestu ili sa nekim s kim imate profesionalni kontakt.

ŠKORPIJA

Vaša volja neće biti ni približno tako snažna kao inače i to vas može uvaliti u razne nevolje, pogotovo ako ste već u vezi. Lako se može desiti da pokleknete pred nekim iskušenjem sad kada vam je volja oslabljena.

STRELAC

Očekuje vas izuzetno zabavan period i pun dešavanja na planu ljubavi. Verovatno će sve biti prikriveno, ali to ne znači da neće biti značajnih događaja i snažnih emocija. Možete doživeti ljubavnu priču kao na filmu.

JARAC

Mogli biste započeti tajnu aferu ili pak platonski odnos sa nekim s kim nije moguće ostvariti nešto više od toga. Može se desiti i da posumnjate u vernost partnera, ali možda to i zanemarite zbog toga što će i vama biti teško da ostanete verni.

VODOLIJA

Vrlo lako se može desiti da prekršite pravila i započnete odnos sa osobom iz kruga prijatelja. Taj odnos neće biti jasno definisan, pa ćete biti zbunjeni, ali nesposobni da se zaustavite i promenite tok dešavanja.

RIBE

Uglavnom ćete biti zainteresovani za uživanje u dobroj hrani i piću, ne toliko za druge vrste užitaka. S obzirom na to da vam je teško da se podelite ove godine, prilično ste hladni i suzdržani, partner bi trebalo da iskoristi ovu priliku kad bar u nečemu uživate.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Da li je Srbija bezbedna od terorista? Vehabija Ramović imao umešane prste u napad ispred Ambasade Izrela! (VIDEO)
Live TV

Da li je Srbija bezbedna od terorista? Vehabija Ramović imao umešane prste u napad ispred Ambasade Izrela! (VIDEO)

Sinoć je u Srbiji ubijen vehabija Senad Ramović u sukobu sa specijalnim pripadnicima MUP-a. Ministar Ivica Dačić rekao je da je policija tragala za njim još od napada ispred Izraelske ambasade. Navodno je Ramović pomagao Žujoviću i bio mu na neki način mentor. Od tada policija traga za Ramovićem. Ponovo se priča vraća na temu terorirzma i koliko je Srbija ugrožena. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu strategiju i Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija".

18.08.2024

16:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zvezdo, pazi se ove dvojice! Bivši igrač crveno-belih i Bodea za Informer otkriva ko ima veće šanse za LŠ (FOTO)
Crvena zvezda

Zvezdo, pazi se ove dvojice! Bivši igrač crveno-belih i Bodea za Informer otkriva ko ima veće šanse za LŠ (FOTO)

Crvena zvezda je favorit i kvalitetniji tim u odnosu na Bode Glimt, mada su Norvežani vrlo opasni. Nikako ih ne bi trebalo potceniti i unapred otpisati, poručuje za Informer Milan Jevtović (31), momak koji je u prošlosti nastupao za oba pomenuta kluba! Šampion Srbije prekosutra (21.00, RTS, Arena premijum) gostuje norveškom prvaku u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, a prema rečima sadašnjeg fudbalera mostarskog Veleža, crveno-beli će pred sobom imati jakog, ali ne i nepobedivog rivala.

18.08.2024

15:00

Planeta

Džet set

Srbija