• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2024

19:00

Čeka ih veliko bogatstvo! 3 horoskopska znaka menjaju život iz korena u 2025. godini

Shutterstock

Horoskop

Čeka ih veliko bogatstvo! 3 horoskopska znaka menjaju život iz korena u 2025. godini

Podeli vest

Osobe rođene u znaku Bika, Lava i Device u 2025. godini očekuje sreća, a svi njihovi snovi će se ispuniti. Mnogi će u toj godini rešiti stambeno pitanje, zaraditi ili dobiti ogroman novac, a neki će uploviti u sudbinske veze.

Uspeh i sreća osmehuju se do kraja 2025. Bikovima, Lavovima i Devicama.

BIK

Bikovi će u 2025. godini doživeti izuzetan uspeh na ljubavnom planu. Za one koji su sami, očekuje se susret s osobom koja će ih duboko inspirisati i s kojom će ostvariti trajnu vezu. Za Bikove koji su već u vezi, predviđa se harmoničan period u kojem će ojačati veze i povećati intimnost. Na poslovnom planu, Bikovi će imati povoljne prilike za pokretanje novih projekata i postizanje finansijske stabilnosti.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Lavovi će se suočiti s pozitivnim promenama u oblasti finansija. Očekuje ih period u kojem će se njihov trud i rad konačno prepoznati, što može uključivati i povećanje prihoda ili unapređenje na poslu. Kreativna energija će biti snažna, što će im pomoći da ostvare uspeh u različitim životnim sferama. Lavovi će imati prilike da se bave novim aktivnostima i steknu korisna iskustva koja će ih dalje voditi ka napretku.

DEVICA

Device će biti okružene novim prilikama i avanturama koje su čekale. Ovaj period će biti povoljan za lični razvoj kroz učenje novih veština, putovanja i istraživanje sveta. Device će biti u centru pažnje zbog svojih dostignuća i pozitivne energije koja ih okružuje. Očekuje ih period u kojem će se osećati inspirisano i motivisano da ostvare svoje ciljeve, bez obzira na izazove koji im se mogu pojaviti na putu. Oni koji nemaju rešeno stambeno pitanje mogu da očekuju napredak i konačno ostvarenje snova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija