05.09.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 5. septembar! Mnogi će imati probleme sa zdravljem, a ovaj znak će izgubiti posao

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Mogući su nova ljubav i ljubavni sastanak, ali nećete biti raspoloženi da se ozbiljno obavežete. POSAO: Problemi sa autoritetima. ZDRAVLJE: Nestabilno.

BIK

LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje će imati pozitivan uticaj na ljubavni život. POSAO: Imaćete uspeha, ali posebno ako se bavite turizmom ili ugostiteljstvom. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako imate problema u ljubavnom životu, ovo je dan kada bi se mogla desiti definitivna promena. POSAO: Mogući administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

RAK

LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete imati problema zbog nekih tajnih simpatija. POSAO: Napravićete promenu u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Ukočenost.

Informer

 

LAV

LJUBAV: Bićete društveni i okruženi privlačnim osobama, ali želećete da ostanete slobodni. POSAO: Vaša finansijska situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Povreda.

DEVICA

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko ko vam je nadređen ili van vaše lige. POSAO: Rad u timu ili poslovno partnerstvo je nešto u čemu možete imati uspeha. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Srećne vesti i pozitivni događaji u ljubavnom životu. Moguće je da ćete nekome izjaviti ljubav ili će neko vama reći da vas voli. POSAO: Povoljan dan za umetnike. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete zaljubljeni, ali ćete sumnjati u vernost ili iskrenost osobe koju volite. POSAO: Možete očekivati pozitivna dešavanja ili promenu u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete na mukama jer će vam se dopasti više osoba, a to važi i za one koji su u vezi. POSAO: Može se desiti radikalna promena ako imate sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Nećete se najbolje slagati sa drugima, pa ni sa partnerom. Najbolje je da se nakratko odmorite jedno od drugog. POSAO: Bićete vrlo kreativni u radu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa izabranom osobom jer komunikacija neće biti jasna. POSAO: Radićete nešto u čemu ćete uživati. Uspeh u kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Bićete okupirani nekim drugim stvarima, ali ako ste u vezi, moraćete da se pozabavite problemima u odnosu. POSAO: Raskid ugovora, dogovora ili partnerstva. ZDRAVLJE: Dobro.