Autor: Informer.rs

13.09.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za petak 13. septembar! Jarčevima stiže novac od naplate dugova - Vage spremne za novu ljubav!

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN

LJUBAV: Doživećete uspeh koji će vas učiniti neodoljivim. POSAO: Bićete izuzetno ambiciozni i okolnosti će vam ići naruku, pa ćete imati prilike za napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Više ćete se baviti nekim drugim sferama života. Danas nećete biti u situaciji da uživate. POSAO: I dalje možete imati finansijskih problema. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: U ovom periodu imate dosta prilika za ljubav jer ostvarujete nove kontakte. POSAO: Moguće je da će vam neko blizak pomoći da pronađete novi posao. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za izjave ljubavi jer ćete biti vrlo elokventni i sposobni da na najbolji način artikulišete emocije. POSAO: Uspeh u trgovini. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

 

LAV

LJUBAV: Nećete uspeti da ostvarite harmoniju u ljubavnom odnosu zbog neke negativne energije. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom i menadžmentom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste u vezi, zahlađenje u odnosu, a ako ste sami, ne očekujte ništa posebno od ovog dana. POSAO: Problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo emotivni i spremni da nekome poklonite svoje srce. POSAO: Danas ćete završiti nešto što ste započeli ili ćete tražiti dodatni posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uprkos svemu, u ovom periodu osvajate magnetizmom gde god da se pojavite. POSAO: Problem u partnerskom poslu, blokada i moguć raskid partnerstva. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

 

STRELAC

LJUBAV: Može se desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan, a bez posebnog truda ili čak namere. POSAO: Promena radnog mesta i blaga blokada u karijeri. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

JARAC

LJUBAV: I dalje moguća romansa sa nekim s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Imaćete uspeh sa finansijama. Ovo je dobar period za naplaćivanje dugova. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko nosi neku vrstu uniforme. Aktivni atletski tipovi osoba su vam trenutno vrlo privlačni. POSAO: Manji obim posla. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Lako ćete uspostavljati emotivnu bliskost sa drugima. POSAO: Poslovni život će vam biti nešto stabilniji nego što je bio u prethodnom periodu. ZDRAVLJE: Dobro.