• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.09.2024

07:20

3 znaka kojima preti ogromna beda u septembru! Stižu teški dani

Shuterstock

Horoskop

3 znaka kojima preti ogromna beda u septembru! Stižu teški dani

Podeli vest

Astrolozi su naznačili 3 horoskopska znaka koji će morati da stegnu kaiš u septembru 2024. godine.

Horoskop predviđa da septembar neće biti lagan za sve. Astrolozi ne sumnjaju da energija zvezda ima pravi uticaj na naše živote. Zahvaljujući pažljivom posmatranju neba, možemo saznati šta će se dogoditi u narednim danima ili čak nedeljama. Ispostavilo se da jedna poruka može uznemiriti neke ljude. Naznačena su čak 3 horoskopska znaka koji će morati da stežu kaiš u septembru 2024. Ne samo da će ih sreća zaobići nego će im se nad glavama nadviti tamni oblaci.

Foto: Shutterstock

 

Ovan

Sredinom septembra, očekuje vas neočekivani trošak koji će u velikoj meri opteretiti vaš budžet. Mnogo je indicija da će do kraja meseca morati pažljivo da prebroji svaki potrošeni dinar. Međutim, tu nije kraj brigama. Finansijski problemi će privući ljude koji će, pod plaštom dobrih namera, pokušati da vas dodatno sruše. Morate da se ponašate izuzetno asertivno.

Blizanci

Uskoro ćete morati da se suočite sa ozbiljnim nedaćama. Biće usmerena negativna energija prema vama. Sreća će vam okrenuti leđa a vaša aura će značajno oslabiti. Vaše odluke neće biti tako dobre i plodonosne kao ranije. Zato ćete morati da stegnete kaiš. Ako sada ne počnete pametnije da koristite novac, vaše finansije će krajem godine biti u užasnom stanju.

Foto: Shuterstock

 

Jarac

Vi ćete upasti u velike nevolje, a kraj septembra će za vas biti izuzetno težak i prilično nervozan. Mnogo je indicija da će sredinom meseca, u dobroj nameri, verovati pogrešnoj osobi. To će se dogoditi jer će umesto da sluša glas intuicije izabrati rizičan poduhvat koji će se završiti neuspehom. Što je veća želja za profitom, veći je gubitak. Samo uz pomoć svojih najmilijih uspećete da stignete do prvog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35