• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 14. septembra! Rakovi će imati problema, a evo ko može da očekuje pozitivne promene

Shuterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 14. septembra! Rakovi će imati problema, a evo ko može da očekuje pozitivne promene

Podeli vest

Ovnovi će u narednom periodu doživeti pozitivne promene u ljubavnom životu.

Evo kakva situacija na ljubavnom planu očekuje svaki znak u narednih nedelju dana. 

OVAN

U narednom periodu će vaš ljubavni život doživeti pozitivne promene, koje će biti značajne zbog toga što su prethodne nedelje sigurno iskrisli problemi u ovoj oblasti. Sada ćete imati prilike da rešite pomenute probleme.

BIK

Mogući su problemi na relaciji partner - prijatelji. Okruženje, drugi ljudi i okolnosti, bi mogli da negativno utiču na vaš ljubavni život. Kao što se može pretpostaviti, oni koji imaju vezu na daljinu ili virtuelnu vezu, neće imati toliko problema.

BLIZANCI

Nećete imati vremena da se bavite ljubavnim životom, jer ćete se suočiti sa problemima u drugim sferama. U zavisnosti od toga u kakvom je stanju vaš ljubavni život, ova situacija može vrlo loše uticati na situaciju.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK

Imaćete problema u ljubavnom odnosu i za to ćete biti sami krivi. Vaše negativne osobine dolaze do izražaja u ovom periodu. Naročito treba da povedete računa o raspoloženju i o načinu komunikacije sa osobom koja vam se dopada.

LAV

Možda ćete biti sprečeni da sprovedete u delo sve planove koje imate, ali to ne znači da treba da dozvolite da vam negativne okolnosti unište raspoloženje. Nađite načina da uživate u društvu izabrane osobe, bez obzira na prepreke.

DEVICA

Lako se može desiti da se vratite nekoj staroj ljubavi ili da vas sudbina poveže sa nekim ko je dosta stariji od vas. Šta god da se od toga desi, znajte da se dešava zbog toga što postoji karmička lekcija koja treba da se nauči, u odnosu sa datom osobom.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

Pravićete odlučujuće korake u životu i to baš u vezi ljubavnog života. Ako ste već u vezi, možete se odlučiti na to da se čvršće obavežete i uđete u brak ili se barem verite. Ako partner ne bude raspoložen za isto, bićete veoma frustrirani.

ŠKORPIJA

U narednom periodu ćete ili imati problema da ostvarite bilo kakvu priliku za ljubav, ako ste sami, ili ćete doživeti izvesno zahlađenje u odnosu, ako ste već u vezi. U svakom slučaju moguće su nepovoljne okolnosti i događaji u ljubavnom životu.

STRELAC

Moraćete da aktivirate empatiju ako želite da imate bolji ljubavni život. Naredna nedelja će biti puna iskušenja i ako budete taktični i ne budete imali velika očekivanja, trebalo bi da bude nekih pozitivnih pomaka.

Foto: Shuterstock

 

 

 

JARAC

Moguće je da će neko ko je neprijateljski nastrojen prema vama, nastojati da vam pomrsi račune u ljubavi. Vi sami možete postati uzrok problema u ovoj oblasti ako imate tajne koje bi se mogle pokazati kao destruktivne.

VODOLIJA

Bićete aktivni i društveni, ali moguće je da vam romantični odnosi neće biti prioritet već ćete više uživati u druženju sa prijateljima i u ostvarivanju novih poznanstava. Prilika za nove kontakte će biti u izobilju.

RIBE

Bićete blokirani u ljubavnom životu, posebno u vezi fizičkog kontakta sa izabranom osobom. Fobije vezane za fizički kontakt sa drugima će vas mučiti i pokvariti vam šanse za to da nađete bilo kakvo uživanje u fizičkom kontaktu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija