• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.09.2024

11:38

3 znaka danas konačno dobijaju povišicu! Novac i uspeh ulaze na velika vrata

Shutterstock

Horoskop

3 znaka danas konačno dobijaju povišicu! Novac i uspeh ulaze na velika vrata

Podeli vest

Tri horoskopska znaka će doživeti značajan preokret , jer će konačno dobiti unapređenje i povišicu.

Kolo sreće se okreće, a lepši dani su pred njima.

Vaga

Vage, vaša skromnost će konačno biti primećena. Iako ste radili marljivo bez očekivanja priznanja, vaš trud nije prošao nezapaženo. Vaša sreća na poslu će se preokrenuti. Vaš predan rad i skroman stav biće nagrađeni novac stiže i dobijate unapređenje i povišicu zahvaljujući Saturnovoj energiji koja vas stavlja u centar pažnje.

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Jarčevi, vaša posvećenost poslu će se konačno isplatiti. Tokom tranzita Meseca u konjukciji sa Saturnom,  ući ćete u period sreće. Vest o unapređenju ili boljoj prilici za zaradu stiže iznenada. To će vam dati dodatnu motivaciju da nastavite sa napornim radom i postignete još veći uspeh.

Foto: Shuterstock

 

Vodolija

Vodolije, kolo sreće okrenuti u vašu korist. Vaša ranija finansijska ulaganja će početi da se isplaćuju, a dobićete i poruku koja potvrđuje da ste na pravom putu. Ovo će vam dati samopouzdanje za buduće poteze i pokazati vam da je jedina prepreka koju imate zapravo vaša sopstvena sumnja. Sve dolazi na svoje mesto zahvaljujući energiji Saturna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

BRIKS pocepao dolar?! Istok traži novu alternativu američke valute!
Planeta

BRIKS pocepao dolar?! Istok traži novu alternativu američke valute!

Predložena nova valuta zemalja BRIKS-a, prema najnovijem analitičkom materijalu američke elektronske deoničke berze "Nasdak", može pomoći u jačanju ekonomske integracije zemalja te organizacije, ocenio je direktor Centralnog ekonomsko-matematičkog instituta (CEMI) Ruske akademije nauka Albert Bahtizin

05.09.2024

19:27

Zabava

Džet set

Srbija