• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2024

11:23

4 horoskopska znaka će najviše zarađivati u septembru! Pare će se lepiti za njih

Shutterstock

Horoskop

4 horoskopska znaka će najviše zarađivati u septembru! Pare će se lepiti za njih

Podeli vest

Septembar je mesec kada se mnogi od nas vraćaju u poslovnu rutinu nakon letnjeg odmora. Uz nove projekte, prilike za napredovanje i veće prihode, ovaj mesec može donijeti finansijski uspeh onima koji znaju prepoznati prilike.

Bilo da je reč o povoljnim poslovnim prilikama, ulaganjima ili pametnim odlukama, septembar nudi mogućnosti za one koji su spremni da ih iskoriste.

Među njima se ističu četiri horoskopska znaka koja će imati posebno povoljne uslove za ostvarivanje finansijskog uspeha. Evo koji su to znakovi i što ih čeka u septembru.

OVAN

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i odlučnosti, a ove će im kvalitete u septembru doneti značajan finansijski uspeh. Zahvaljujući svojoj ambiciji i hrabrosti, Ovnovi će biti spremni da preuzmu rizike koji će se isplatiti. Najprofitabilniji poslovi biće vezani uz inovacije i nove tehnologije.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Lavovi će u septembru imati priliku da zasijaju na poslovnom planu. Njihova harizma i sposobnost vođenja pomoći će im u pregovorima, što će rezultovati većim prihodima. Najuspešniji će biti Lavovi koji su u kreativnoj industriji.

VAGA

​Vage će u septembru iskoristiti svoje diplomatske veštine kako bi ostvarile finansijski uspeh. Otvoriće im se mogućnosti za saradnje koje će doneti značajnu finansijsku korist. Njihova sposobnost balansiranja različitih interesa biće ključna za ostvarivanje profita.

JARAC

Jarčevi će u septembru biti fokusirani na dugoročne ciljeve i strategije, što će im doneti finansijsku stabilnost i napredak. Njihova upornost i organizacione sposobnosti omogućiće im da iskoriste sve prilike koje se pojave, a najbolje će proći Jarčevi koji se bave zanatskim poslovima ili bankarstvom, prenosi Index.hr.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija