• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

01.09.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 2. do 9. septembra! Mlad Mesec u Devici donosi novi početak za 3 znaka

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 2. do 9. septembra! Mlad Mesec u Devici donosi novi početak za 3 znaka

Podeli vest

Mlad Mesec očekuje nas 3. septembra u zemljanom znaku Device, što znači da je predstojeća nedelja odlična za nove početke. U intervalu od naredne dve nedelje bilo bi poželjno da okrenemo novi list u životu. Mlad Mesec imaće povoljan uticaj na sve znakove, a ponajviše na Device, Jarčeve i Bikove. Venera je ušla u Vagu, a Mars 4. septembra ulazi u Raka, što znači da donosi velike promene za Rakove, Ribe i Škorpije.

OVAN

Posao - Ova nedelja donosi pojačanu energiju i entuzijazam. Mnogi Ovnovi će osetiti potrebu da preduzmu konkretne korake ka ostvarenju svojih ciljeva. Na poslu, možete očekivati podršku od kolega, ali budite spremni na nepredviđene izazove.

Ljubav  - Moguće su tenzije zbog nesporazuma, pa pokušajte da budete strpljivi i otvoreni za kompromis. Otvoreni razgovori mogu pomoći da se reše nesporazumi. Kvadrat Marsa i Venera može da izazove ljubomorne scene ako ste u braku.

Zdravlje - Slabije.

BIK

Posao - Finansije će biti u fokusu ove nedelje. Moguće je da ćete dobiti priliku za dodatnu zaradu ili da rešite neki dugoročni finansijski problem. Ulazak Marsa u Raka donosi vam moć pregovora, tako da ćete biti odličan pregovarač i sposobni lako da ostvarite svoje ciljeve.

Ljubav - Na ljubavnom planu, povoljan period za jačanje veze i emotivnog odnosa sa partnerom. Slobodni Bikovi mogli bi upoznati osobu koja deli njihove vrednosti. Venera u Vagi može da donese i flert na radnom mestu.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Posao - Ova nedelja donosi nove prilike za komunikaciju i povezivanje s drugima, jer je Merkur, vaš vladar, konačno krenuo napred. Na poslu, očekujte nove projekte ili saradnje koje će vam omogućiti da iskažete svoje ideje. Iskoristite prilike za povezivanje s drugima, jer bi vam novi kontakti mogli otvoriti vrata za buduće projekte.

Ljubav - U ljubavi, važno je da budete iskreni prema partneru i jasno izrazite svoje potrebe. Moguće su interesantne društvene aktivnosti koje će vam doneti nove kontakte.

Zdravlje - Poboljšanje.

RAK

Posao - Mars ulazi u Raka 4. septembra, pa donosi novi nalet energije koju treba da usmerite u pravom smeru. Ova nedelja je idealna za uvođenje novih zdravih navika ili nastavak nekih koje ste već započeli. Mogući su izazovi u vidu povećanog obima posla, ali vaša posvećenost i marljivost će doneti rezultate.

Ljubav - U emotivnom smislu, važno je da posvetite vreme partneru i unesete više topline i pažnje u odnos. Važno je da održavate ravnotežu između davanja i primanja. Retrogradan Saturn ukazuje i da će prošlost pokucati na vaša vrata.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Shuterstock

 

 

LAV

Posao - Kreativnost i samopouzdanje su u porastu. Na poslu, moguće su pohvale ili priznanja za vaš trud. Osećate se kreativno i inspirisano. Iskoristite ovu energiju za projekte koji vam donose radost.

Ljubav - Očekuju vas romantični trenuci, a slobodni Lavovi mogli bi privući pažnju nekoga ko deli njihovu strast za životom. Venera u Vagi donosi vam flert preko poruka, tako da se pripremite da vam neko izjavi ljubav.

Zdravlje - Dobro.

DEVICA

Posao - Mars u Raku donosi vam novu enegriju i dobru organizaciju, tako da ćete se pokazati kao dobar vođa tima u firmi.  Na poslu, budite pažljivi u planiranju i organizaciji, jer vam se mogu ukazati nove prilike.

Ljubav - Važno je da budete strpljivi i da otvoreno razgovarate s partnerom o budućnosti. Komunikacija s partnerom donosi duboko razumevanje. Pošto je Merkur krenuo napred, komunikacija sa bliskom osobama postaje mnogo bolja.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Ova nedelja donosi vam potrebu za društvenim kontaktima i intelektualnim stimulacijama. Na poslu su moguće promene koje će zahtevati prilagođavanje, ali će vaš diplomatski pristup pomoći da pronađete balans.

Ljubav - Razgovori o budućnosti mogu produbiti vaš odnos s partnerom, a slobodne Vage mogle bi upoznati osobu sličnih interesa. Venera u vašem znaku donosi mogućnost zaljubljivanja, a prilika za novu romansu će biti mnogo. Postajete najlepši znak u Zodijaku.

Zdravlje - Stres.

ŠKORPIJA

Posao - Finansijska stabilnost je u fokusu. Ova nedelja može doneti prilike za unapređenje vaše finansijske situacije ili rešavanje dugoročnih obaveza. Mars u Raku donosi vam saradnju sa inostranim firmama, ai i priliku za putovanje radi posla.

Ljubav - Na ljubavnom planu, strastveni ste i emotivni, pa je važno da kontrolišete svoje reakcije i budete otvoreni za iskrene razgovore. Mogući su važni razgovori sa partnerom o zajedničkoj budućnosti. Slobodne Škorpije će zbog Venere u Vagi imati tajnu ljubav.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao - Ova nedelja je posvećena ličnom rastu i razvoju. Moguće je da ćete osećati potrebu da se fokusirate na svoje ciljeve i ambicije. Vaša energija i entuzijazam donose vam nove prilike, ali pazite da ne preuzmete previše obaveza odjednom.

Ljubav - Slobodni Strelčevi mogli bi upoznati nekoga ko deli njihove vrednosti i strasti. Venera u Vagi donosi vam susret sa osobom koja vam je prijatelj, ali će iznenada početi da pokazuje interesovanje za vas. Mešate ljubav i prijateljstvo.

Zdravlje - Bolje.

JARAC

Posao  - Introspekcija i povlačenje u sebe mogu obeležiti ovu nedelju. Na poslu, fokusirajte se na dugoročne projekte i planiranje budućnosti. Moguće su promene u vašem okruženju koje će zahtevati prilagođavanje.

Ljubav - U ljubavi, važno je da budete iskreni prema sebi i partneru u vezi sa svojim osećanjima i potrebama. Možda ćete osećati potrebu za više privatnosti i vremena za sebe. Razgovarajte s partnerom o svojim potrebama.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Posao - Druženje i prijateljstva su u prvom planu. Ova nedelja donosi nove društvene aktivnosti koje će vam omogućiti da se povežete s ljudima sličnih interesa. Na poslu, vaša kreativnost i inovativnost biće cenjene, a moguće su i nove saradnje.

Ljubav -  Vaša društvena priroda privući će pažnju osobe koja vas može iznenaditi svojom originalnošću. Venera u Vagi od 29. avgusta može da vam donese putovanje sa partnerom. Isto tako, moguće je poznanstvo sa osobom iz drugog grada.

Zdravlje - Dobro.

RIBE

Posao - Karijera i ambicije su u fokusu. Ova nedelja donosi prilike za napredovanje ili rešavanje važnih profesionalnih pitanja. Moguće su promene ili prilike koje će vam omogućiti napredak. Mogućnost novog posla koji ćete raditi iz kućnih uslova.

Ljubav - Na ljubavnom planu, važno je da budete iskreni prema partneru i da slušate svoju intuiciju. Slobodne Ribe mogle bi upoznati nekoga ko ih inspiriše i podstiče na lični razvoj. Venera u osmom polju donosi vam novo poznanstvo sa osobom prema koji ćete osetiti snažnu privlačnost.

Zdravlje - Bolje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija