• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

27.08.2024

19:00

3 horoskopska znaka raskidaju u septembru! Sve tajne izlaze na površinu

Shutterstock

Horoskop

3 horoskopska znaka raskidaju u septembru! Sve tajne izlaze na površinu

Podeli vest

Ljubavni odnosi za ova tri horoskopska znaka biće na testu već početkom septembra, donoseći emotivna previranja i neizbežne raskide. Saznajte da li je vaš znak među njima i šta možete očekivati.

Septembar donosi brojne promene, a za neka horoskopska znaka to može značiti i kraj važnih odnosa. Dok se leto povlači i jesen donosi novi početak, tri znaka će se suočiti s raskidima koji će obeležiti početak meseca.

Ako ste rođeni u jednom od ovih znakova, pripremite se na emotivna previranja i promene koje će vas čekati.

Vaga 

Vage, poznate po svojoj težnji za harmonijom i ravnotežom, mogu se suočiti s preprekama u svojim ljubavnim odnosima početkom septembra. Vaša potreba za stabilnošću može biti stavljena na test kada se pojave nesuglasice ili neslaganja sa partnerom. Možda ćete osećati da ne možete da postignete kompromis koji vam je potreban za očuvanje veze. Iako će vam biti teško, ovaj raskid može vam pomoći da pronađete unutrašnju ravnotežu i razumete šta zaista želite u ljubavi.

Foto: Shutterstock

 

 

Ribe

Ribe, koje su poznate po svojoj emotivnoj dubini i sklonosti da se previše upuste u odnose, mogu se suočiti s raskidom koji će im doneti osećaj gubitka i tuge. U početku septembra, može se desiti da se vaše romantične fantazije sudare sa stvarnošću, što može dovesti do odluke da se okonča veza koja više ne ispunjava vaše emocionalne potrebe. Iako će ovo biti emotivno izazovno vreme, pruža vam priliku za samorazvoj i prepoznavanje svojih stvarnih želja i potreba.

Jarac

Jarčevi, koji su poznati po svojoj posvećenosti i ozbiljnosti u odnosima, mogu se suočiti s raskidom zbog osećaja nezadovoljstva ili neispunjenih očekivanja. Početkom septembra, može se desiti da otkrijete da vaša veza više ne ide u pravcu koji ste zamislili. Možda ćete se suočiti sa problemima u komunikaciji ili različitim ciljevima koji će vas naterati da preispitate svoju vezu. Iako će ovaj raskid biti težak, može vam omogućiti da se fokusirate na lične ciljeve i profesionalni razvoj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Radovan Višković povređen u udesu kod Šekovića
Politika

Radovan Višković povređen u udesu kod Šekovića

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i dva lica povređeni su danas u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mestu Tišča kod Šekovića, a niko od povređenih nije životno ugrožen, potvrđeno je u Policijskoj upravi Zvornik.

27.08.2024

17:41

TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu!
Live TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu!

Nikada žešći ruski napadi po dubini Ukrajine. Kinžal je postao kao "dobar dan". Došlo je do tog stepena mržnje između dva naroda da će decenije biti potrebne da se vrate saradnji. U emisiji "Otvoreni studio" gostovali su pravoslavni publicista Ranko Gojković i Dragan Vasiljković ispred fondacije "Kapetan Dragan". Oni su govorili o svim aktuelnim geopolitičkim temama.

27.08.2024

19:51

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Uzbuna u Moskvi! Francuzi uhapsili "šefa komunikacija" ruske vojske?! Šta ako im preda ključ za šifrovanje?!
Afera Pavel Durov

Uzbuna u Moskvi! Francuzi uhapsili "šefa komunikacija" ruske vojske?! Šta ako im preda ključ za šifrovanje?!

Mediiji na Zapadu tvrde kako je u Rusiji velika uznemirenost zbog hapšenja osnivača i generalnog direktora aplikacije za razmenu poruka Telegram Pavela Durova. Oni citiraju brojne ruske vojne stručnjake i blogere koji, kako u javnost dolazi sve više konkretnih detalja, uveliko upozoravaju da bi hapšenje moglo negativno uticati na vođenje rata u Ukrajini.

27.08.2024

21:10

Zabava

Džet set

Srbija