• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.08.2024

07:20

Jedan znak krajem avgusta očekuje iznenadno bogatstvo! Stiže im nikad lepši period u životu i velika sreća

Shutterstock

Horoskop

Jedan znak krajem avgusta očekuje iznenadno bogatstvo! Stiže im nikad lepši period u životu i velika sreća

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, istakao je da će kraj avgusta, ali i početak septembar za jedan horoskopski znak biti period velike sreće.

Naime, ovo je trenutak kada za predstavnike datog znaka počinje nova era ona u kojoj im se otvaraju sva vrata i pružaju im se neverovatne prilike.

Horoskop za kraj avgusta i početak septembra posebno je povoljan za Bikove! Astrolog tvrdi da ih očekuju pozitivne promene u svim oblastima života, pa evo kratke astro prognoze za naredne dane.

Foto: Shutterstock

 

Bik

Bikovi će biti pravi miljenici sreće, a posebne dobre okolnosti pratiće ih u sferi finansija: mogući su veliki bonusi, dobici na nagradnim igrama, neočekivane povišice ili vraćanje nekih starih dugova. Globa akcentuje da će sreća u finansijama biti na duge staze, ali samo ako Bik bude zahvalan na onome što dobija i pametno troši novac. Zvezde vam poručuju da budete aktivni i da se ne plašite hrabrih odluka. Sada je vreme da povučete poteze koji vam mogu doneti dobre prihode na duge staze.

Foto: Shutterstock

 

Čitav naredni period biće vreme važnih odluka i novih početaka, a očekuju vas prijatna iznenađenja i u karijeri i ličnom životu, ne samo na polju finansija. Bikovi će imati sreće i u ljubavi, ako ste sami, sasvim je moguće da ćete uskoro upoznati osobu sa kojom ćete uploviti vezu i koja će uneti dobre emocije u vaš život!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp brutalno iskren!  "Idemo ka trećem svetskom ratu!"
Planeta

Tramp brutalno iskren! "Idemo ka trećem svetskom ratu!"

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp ocenio je da administracija predsednika Džozefa Bajdena, posebno demokratska kandidatkinja Kamala Haris, vodi Ameriku ka Trećem svetskom ratu.

26.08.2024

08:51 >> 11:12

Zabava

Džet set

Srbija