• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2024

07:19

3 horoskopska znaka će imati sudbinski susret do 23. septembra! Venera ulazi u Vagu

Shutterstock

Horoskop

3 horoskopska znaka će imati sudbinski susret do 23. septembra! Venera ulazi u Vagu

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, ulazi 29. avgusta u Vagu, gde će se zadržati do 23. septembra. Ovaj astrološki aspekat će snažno uticati na sve znakove, posebno na Vage, Vodolije i Blizance.

Kako Venera prelazi u Vagu 29. avgusta, energija se pomera ka šarmu, eleganciji i fokusu na harmonične odnose. Ovaj period povećava prirodnu privlačnost i društvenu gracioznost, čineći interakcije prijatnijim i privlačnijim.

Uravnoteženi odnosi

Oni na koje utiče ovaj tranzit će verovatno iskusiti povećanu privlačnost za druge, zahvaljujući svom šarmu, dobrom izgledu i ljubaznoj prirodi. Venera u Vagi naglašava važnost smislenih i uravnoteženih odnosa, kako društvenih tako i romantičnih, za opšte blagostanje i emocionalno zdravlje.

Želja za harmonijom i ravnotežom je jaka tokom ovog perioda, posebno u romantičnim vezama. Iako postoji prirodna sklonost ka naklonosti i romantici, ovo nisu jedini faktori koji se smatraju bitnim za ispunjeno partnerstvo. Intelektualna kompatibilnost, društvena gracioznost i druženje su podjednako važni.

Oni na koje utiče Venera u Vagi traže partnere koji mogu da obezbede dobro zaokruženu vezu, cene mir i izbegavaju sukobe. Ovaj tranzit podstiče opušten i lagodan pristup odnosima, sa snažnom averzijom prema razdoru ili napetosti.

Foto: Shutterstock

 

 

Venera u aspektu sa Plutonom

Kako Venera ulazi u Vagu 29. avgusta i formira trigon sa Plutonom na 0° Vodolije, ovo poravnanje donosi duboku i transformativnu energiju u odnose i lične vrednosti. Harmonični aspekt trigona između Venere, planete ljubavi i lepote, i Plutona, planete transformacije i dubokih psiholoških procesa, stvara moćnu priliku za produbljivanje emocionalnih veza i razumevanje skrivenih aspekata sebe i drugih.

Ovaj trigon Venera - Pluton pojačava intenzitet osećanja i želja, što ga čini vremenom kada su površni odnosi ili interakcije manje zadovoljavajući. Umesto toga, postoji snažna privlačnost ka autentičnim, smislenim vezama koje nude dubinu i intimnost. Ovaj uticaj može pomoći pojedincima da otkriju suštinske probleme u odnosima kojima se treba pozabaviti, podstičući iskreniji i transparentniji stil komunikacije. To je period u kojem je površina manje važna od onoga što leži ispod, podstičući nas da istražimo prave motivacije i emocionalne dubine u našim odnosima.

Foto: Shutterstock

 

 

Transformacija

Transformativna moć Plutona u kombinaciji sa diplomatskom prirodom Venere u Vagi koja traži ravnotežu čini ovo idealno vreme za značajne promene u odnosima. Može da kanališe duboke promene, kao što je zarastanje prošlih emocionalnih rana ili jačanje veza kroz zajedničke izazove i dublje razumevanje. Za neke, ovaj aspekt može da izazove snažnu privlačnost ili susret sa nekim ko duboko utiče na njihov život, gurajući ih da istraže nove dimenzije ljubavi i intimnosti.

4. septembra, Venera u opoziciji sa Severnim čvorom u Ovnu, naglašava potrebu da se uravnoteže lične želje sa potrebama drugih. Ovaj aspekt može doneti izazove u odnosima, posebno oko pitanja nezavisnosti u odnosu na partnerstvo. Možda je vreme da se suočite i rešite sve neravnoteže, obezbeđujući da se odnosi podržavaju i neguju, a ne ograničavaju.

Venera i Jupiter

Krećući se napred, 15. septembra, Venera na 20° Vaga u trigonu sa Jupiterom na 20° Blizanaca. Ovo je veoma povoljan aspekt, koji unosi optimizam, radost i ekspanzivnu energiju u odnose i društvene interakcije. Ovo je divno vreme za romantiku, druženje i unapređenje postojećih veza. Ovaj aspekt podstiče velikodušnost i pozitivan pogled, olakšavajući privlačenje sreće i harmoničnih veza.

Foto: Shutterstock

 

 

Konačno, 16. septembra, Venera na 22° Vaga se suprotstavlja, pravi opoziciju sa Hironom na 22° Ovna. Ovaj aspekt može pokrenuti teme ozdravljenja i ranjivosti u odnosima. Možda je vreme da se pozabavite ranama iz prošlosti ili nesigurnostima, omogućavajući dublje razumevanje i empatiju. Iako ovo može biti izazovan aspekt, nudi priliku za rast i isceljenje u odnosima, podstičući saosećajniju i podržavajuću dinamiku.

Venera u Vagi stavlja fokus na harmoniju, lepotu i uravnotežene odnose. Vreme je za uživanje u društvenim interakcijama, produbljivanje veza i traženje partnerstava koja nude intelektualno, socijalno i emocionalno ispunjenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bulatović: Đilasovoj opoziciji smeta Vučić i sve ono što je on uradio za Srbiju i naš narod, što oni ne bi postigli hiljadama godina - Gledajte i učite!
Politika

Bulatović: Đilasovoj opoziciji smeta Vučić i sve ono što je on uradio za Srbiju i naš narod, što oni ne bi postigli hiljadama godina - Gledajte i učite!

Povodom antisrpske kampanje koju provode samozvani „profesionalni i nezavisni“ mediji, zajedno sa propalom opozicijom pod vođstvom Dragana Đilasa, ali i satanizacije svega što je zdravo srpsko, nacionalno i patriotsko, kao i povodom svakodnevnih sve jačih napada i poziva na linč i ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, direktno Draganu Đilasu i njegovim gladnim i besnim psima imam da poručim samo jedno – nećete se vratiti na vlast, patriotska Srbija će opstati i ostati, živeo Aleksandar Vučić i živela Srbija!, rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović.

28.08.2024

16:22

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28