• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

25.08.2024

06:40

Mesečni horoskop za septembar! Gospodar rata ulazi u Raka - 3 znaka očekuju velike promene

Shutterstock

Horoskop

Mesečni horoskop za septembar! Gospodar rata ulazi u Raka - 3 znaka očekuju velike promene

Podeli vest

Već na samom početku meseca, 3. septembra, očekuje nas mlad Mesec u Devici, koji simbolizuje novi životni početak. Ova astrološka pozicija je naročito povoljna za Device, Jarčeve i Bikove jer je odličan period godine da se okrene novi list u životu. Mars, Bog rata, ulazi u Raka 4. septembra, tako da se naš fokus pomera ka porodičnim vrednostima. Venera u Vagi ukazuje na pojačan flert, ali zbog negativnog aspekta sa Marsom u Raku, mnogi ljubavni odnosi će biti na testu.

OVAN

Posao - Iako će Merkur krenuti napred 30. avgusta, ulazak Marsa u Raka 4. septembra usloviće turbulencije, tako da ćete biti na nekoj velikoj prekretnici. Mars u Raku u vama će probuditi sujetu i imaćete ličan odnos prema poslu, pa će vas svaka nepravda pogađati više nego što želite. Početak septembra sa Merkurom i Suncem u Devici donosi vam bolju organizaciju na poslu i priliku da popravite detalje koji nisu valjali. Imaćete i novu poslovnu mogućnost od sredine septembra.

Ljubav - Venera u Vagi donosi vam najmanje dve mogućnosti za ljubav. Zanimljivo je što će vam fizički izgled biti presudan, pa ćete birati partnere na osnovu fizičkog izgleda. Venera u Vagi može da vam donese i susrete sa osobom koja je popularna zahvaljujući svojoj pojavi. Ovnovi koji su braku imaće rasprave oko stana, raspodele kućnih poslova i nekretnina. Bićete emotivniji u septembru nego u avgustu, tako da ćete imati zategnute familijarne odnose.

Zdravlje - Bolovi u stomaku.

 

BIK

Posao - Venera u Vagi unosi više kreativnosti u vaš poslovni život, pa ćete raditi nešto što više prija vašem temperamentu. Pokazaćete svoju kreativnost i ideje, koje će unaprediti poslovanje firme. Zbog Marsa u Raku ljudi će olako tumačiti vaše reči kao prekor, tako da pazite kako namećete svoje stavove. Lako ćete ulaziti u konflikte zbog nerazumevanja. Merkur vam donosi stabilizaciju novčane situacije, tako da ćete uspeti da rešite komplikacije iz avgusta.

Ljubav - Merkur i Sunce u Devici donose vam nova poznanstva na mestima javnog tipa. Kako će Venera boraviti u Vagi, tako ćete i vi poželeti da flertujete i na poslu. Na radnom mestu nalazi se osoba koja vam je privlačna fizički, tako da ćete verovatno preduzeti prvi korak ka boljem upoznavanju. Ukoliko ste u vezi ili braku, partner će biti ranjiiviji, koncentrisan na porodične odnose i teško će praštati bilo kakve greške, jer će biti uvredljiv. Privlčani su vam Rakovi, Device i Vage.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Posao - Merkur kreće napred 30. avgusta, ali ćete i početkom septembra biti sluđeni. Trebaće da prođe bar nedelju dana septembra kako biste se organizovali i vratili u normalu na poslu. Mars u Raku od 4. septembra usloviće novu poslovnu mogućnsot sa većom zaradom, tako da ćete biti pred velikom odlukom. Finansije će vam se popraviti u drugom delu meseca i to će biti osetno. Retrogradni Saturn u Ribama vas stavlja na određenu poslovnu poziciju koja je došla kao nagrada ili kazna za događaje koji su bili aktuelni poslednjih nekoliko godina.

Ljubav - Jupiter u vašem znaku vam donosi nova poznanstva. Imaćete susret i sa jednom privlačnom Vagom. U narednim mesecima je sve moguće, od iznenadnog braka do neverovatnog zaljubljivanja. Planete su na vašoj strani, tako da se spremite za flert. Krajem septembra vas očekuje i neobičan flert na radnom mestu.

Zdravlje - Odlično.

 

RAK

Posao - Ulazak Marsa u vaš znak 4. septembra donosi novu pokretačku energiju, ali i pobunu jer ćete otvoreno pokazivati sve što vam smeta na poslu. To može da uslovi nove konfrontacije na poslu. Merkur konačno kreće napred 30. avgusta, što može da stvori konačno prostor za bolje pregovore i jasniju komunikaciju. Nešto što je stajalo u avgustu konačno može da se pokrene u septembru. Imaćete uspeha ako se bavite nekretninama, ali i privatnim biznisom. Tokom septembra ćete otvoreno pokazati svoje ambicije na radnom mestu.

Ljubav - Retrogrdni Saturn stavlja vas u situaciju da ste okrenuti prošlosti. Sve više ćete biti zarobljeni u odnosu koji nije nov, nego vas opterećuje jer smatrate da ste mogli nešto bolje da napravite od njega. Ukoliko ste u braku, biće neslaganja usled različitog pogleda na svet. Druga polovina septembra donosi vam priliku za novo poznanstvo na mestu javnog tipa.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Sunce u Devici uslovljava bolji mesec za finansije. To znači da će zvezde biti na vašoj strani, pa ćete uspeti da profitirate. Zbog retrogradnog Saturna na poslu idete korak napred, a nazad dva, jer moraju da se reše stari problemi. Mars u Raku donosi vam manji pad samopouzdanja, pa ćete sumnjati u svoje sposobnosti, ali ćete pokušavati to da sakrijete. Venera u Vagi donosi vam nove pregovore i lakoću završavanja papirologije. Može da bude i par kraćih putovanja tokom septembra. Povratak Plutona u Jarca može da uslovi i pokušaj uspostavljanja kontrole u firmi, ali na kratko.

Ljubav - Venera u Vagi donosi flert preko poruka. Biće i novih poznanstva preko društvenih mreža, što znači da ćete uspeti da izađete iz sopstvenih okvira upoznavanja. U prvom delu meseca će vam razum biti iznad osećanja, a u drugom delu septembra ćete pokleknuti pred flertom. Zbog toga ćete biti otvoreni za nova poznanstva i dopisivanje. Lavovi koji su u vezi mogu krajem seprembra da imaju rasprave zbog ljubomornih scena.

Zdravlje - Dobro.

 

DEVICA

Posao - Sezona vašeg znaka donosi vam puno mogućnosti. Sunce i Merkur u prvom polju donose vam stabilizaciju na radnom mestu. Septembar je povoljan za novac, tako da uz pomoć lične inicijative možete da zaradite velike pare. U svakom slučaju očekujte popravljanje finansijke situacije. Na poslu ćete preduzeti rizične poteze koji će vam se na kraju isplatiti. Mars u Raku od 4. septembra će vam odgovarati, pa ćete imati i podršku prijatelja u poslu.

Ljubav - Retrogradni Neptun donosi vam povratak stare ljubavi, pa ćete obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti. Bićete veoma privlačni za osobe suprotnog pola jer je sezona vašeg znaka u toku, pa ćete posedovati neverovatnu harizmu. U septembru ćete se bolje osećati, nego u avgustu, tako da imate šansu da ostvarite novu romansu.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

 

 

VAGA

Posao - Venera u vašem znaku daje vam lakoću završavanja obaveza. Posedujete neverovatnu moć i harizmu koji vam olakšavanju ostvarivanje ciljeva. Naglašeno dvanaesto polje ukazuje na tajne i neprijatelje koji vam rade iza leđa, ali ćete saznati mnogo toga u narednom periodu. Mars u Raku donosi vam preuveličavanje problema na poslu, tako da ćete se lako ljutiti i postati uvrdeljiviji, pa čak i zbog posla. Imaćete utisak da neko želi da vam preotme poziciju na radnom mestu.

Ljubav - Zbog Venere koja će gaziti u vašem znaku tokom prvog dela septembra, treba da se pripremite za nove ljubave avanture. Iako ćete biti veoma privlačni, prvi dani septembra su izazovni za ljubav, jer će biti obeleženi ljubomornim scenama. Ako ste u braku, partner će vam već na samom početku meseca pripremiti neprijatno iznenađenje. Mnogi odnosi će biti na testu u prvom delu septembra, što će otežavati razumevanje. Savet je da ne opterećujete partnera problemima sa radnog mesta.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Raku od 4. septembra donosi vam stabilizaciju situacije na poslu. Imaćete saradnju sa inostranstvom, a iznenadiće vas podrška prijatelja čak i u poslu. Očekuje vas dobar start meseca i to sa prvim ljudima koji će biti voljni da vam učine usluge. Možete lako da dobijete ponudu za rad u drugom gradu ili inostranstvu. Septembar vam donosi puno više srećnih vesti nego avgust, tako da ćete osetiti boljitak.

Ljubav - Venera u Vagi donosi vam tajnu ljubav. Veći deo septembra ćete biti opterećeni odnosom sa jedom osobom, a kod pojedinih Škorpija će biti čak dve u pitanju. Tek kraj septembra može da stvori uslove za stabilniju vezu koja može da bude javna i stabilna. Druga polovina septembra donosi vam očekivane promene u ljubavi, jer će Venera ući u vaš znak i nagovestiti nova ljubavna uzbuđenja. Dakle, u prvom delu meseca ćete biti emotivno zatvoreniji dok ćete kraj meseca biti raspoloženi za pokazivaje svojih osećanja.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao - Venera u Vagi može da vam donese posao preko prijatelja. Tačnije, neko će vam učiniti uslugu da dobijete neku poslovnu ponudu koja vam je primamljiva. Sezona Device i Merkur u Devici vas fokusiraju na posao, a ambicije će vam biti veće, tako da će vam posao tokom septembra biti važan. Mars u Raku pogoduje finansijama, pa možete da dobijete sponzorstvo za određeni projekat. Dakle, mesec septembar odnosi vam veću podršku u poslu od strane prijatelja, ali i mogućnosti koje nisu postojale u avgustu.

Ljubav - Merkur kreće napred 30. avgusta, tako da izlazite iz faze u kojoj ste bili okrenuti prošlosti. Upoznaćete ambicioznu osobu koja je dominantna u poslu, pa će vas tako i privući. To je neko ko će biti potpuno drugačijeg temperamenta nego vi, ali može da vas privuče. Vrlo lako možete da započnete i romansu na poslu. Slobodni Strelčevi imaće poznanstvo i sa jednim Rakom koji je upravo izašao iz duge veze.

Zdravlje - Bolje.

 

JARAC

Posao - Mars ulazi u Raka 4. septembra i donosi vam nove izazove, naročito ako imate poslovnog partnera. Zbog toga ćete imati utisak da radite pod pritiskom, jer će se od vas mnogo očekivati tokom septembra. Planete u Devici možete da iskoristite za usavršavanje ili putovanja radi posla. Možete da spojite lepo i korisno, pa i da se preselite zbog posla. Retrogradni Saturn u trećem polju usporava pregovore, pa ste prinuđeni da se vraćate na kontakte sa starom saradnima kako biste popravili ono što nije valjalo u prošlosti. Saradnja sa Rakovima može teško da vam padne.

Ljubav - Mars u Raku nagovešava krizu u braku. Ako živite sa partnerom, očekujte učestale rasprave zbog porodičnih pitanja ali i stamebnih problema. Sve ono što ste potiskivali konačno će isplivati na površinu, pa ćete osećati teret. Venera u Vagi će u prvom delu septembra doneti flert na poslu i to sa čak dve osobe. Zbog toga će vam biti zabavno, ali ako ste u braku treba da očekujete tubulencije. Ovo je period godine kada rodbinski odnosi mogu da utiču na vaš privatni život sa partnerom.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Posao - Mars u Raku donosi vam uvećanje obima posla, pa ćete to doživljavati stresnije nego inače.  Naglašeno osmo polje može da donese uvećanje prihoda, ali morate da napravite racionalniji plan štednje. Vi ste sve vreme na prekretnici, pa je od vas moguće očekivati izenandne odluke koje mogu da vam promene život. Pojedine Vodolije preko noći mogu da reše da promene profesiju, mesto življenja ali i grad. Druga polovina septembra donosi vam saradnju sa inostranstvom.

Ljubav - Jupiter u Blizacima lako može da vam donese proširenje porodice. Međutim, zbog Sunca u Devici možete da ostvarite i poznanstvo sa jednom razvedenom osobom. Retrogradni Merkur 30. avgusta kreće napred, pa će sva komunikacija biti bolja. Prijaće vam Device, Blizanci i Vage. Ako se u braku, Venera u Vagi može da vam donese zajedničko putovanje.

Zdravlje - Dobro.

 

RIBE

Posao - Sezona Device vam ne prija, pa ste skloni razočarenjima na radnom mestu. Ovo je period suočavanja sa realnim činjenicama koje vam se neće dopadati. Ipak, ulazak Marsa u Raka od 4. septembra donosi vam povratak energije i zbog toga ćete se lakše nositi sa preprekama u septembru, nego u avgustu. Imate šanse da dobijete na popularnosti zahvaljujući brendu firme.

Ljubav - Merkur kreće napred 30. avgusta, pa prošlost ostavljate iza sebe. Mars u Raku u petom polju donosi vam bolji mesec za ljubav, tako da ćete imati nova poznanstva. Obavezno prihvatite pozive za zabavu, jer ćete na mestima javnog tipa imati zanimljiva poznanstva. Rakovi će vam bii privlačni, a Device izazovne, ali komplikovane.

Zdravlje - Poboljšanje od 4. septembra. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Licemerno da ne može gore! Skandal u Americi: Novaka su zbog ovoga brutalno proterali, a anonimusu sve oprostili (VIDEO)
Tenis

Licemerno da ne može gore! Skandal u Americi: Novaka su zbog ovoga brutalno proterali, a anonimusu sve oprostili (VIDEO)

Skandal i strašno licemerje u Americi! Američki teniser Aleks Mikelsen (19) napravio je haos tokom finala turnira u Vinston Sejlemu, pošto je u naletu besa reketom deganžirao lopticu u publiku i tom prilikom udario jednog od navijača! Da stvar bude još gora, organizatori ga nisu izbacili sa turnira već su mu dozvolili da igra, iako su pre nekoliko godina zbog daleko lakšeg prekršaja Srbina Novaka Đokovića brutalno proterali sa Ju-Es opena!

25.08.2024

08:39

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija