• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2024

20:05

3 znaka imaće sreće ove jeseni! Pare će im padati sa neba, ponude će da pljušte sa svih strana

Shutterstock

Horoskop

3 znaka imaće sreće ove jeseni! Pare će im padati sa neba, ponude će da pljušte sa svih strana

Podeli vest

Ove jeseni, tri znaka Zodijaka imaće posebnu sreću, uživajući u podršci zvezda i neočekivanim preokretima koji će im doneti ostvarenje dugoočekivanih želja.

Horoskop predviđa da će ove jeseni tri znaka Zodijaka biti miljenici neba i uživati u posebnoj zaštiti zvezda. Očekuju ih prijatna iznenađenja i ostvarenje davnih snova. Štaviše, tokom septembra i oktobra, doživeće mnogo dobrih vesti i neočekivanih događaja koji će im promeniti život na bolje.

Saznajte ko će ostvariti veliki napredak u karijeri, ko će dobiti značajne novčane dobitke, a ko će imati uspeha u svemu što preduzme.

Ovan 

Ovnovi su među znacim koje zvezde favorizuju u septembru i oktobu 2024. Mnogo ste radili za ono što želite i prolazili kroz teškoće, ali sada ćete sve naplatiti. Za vas će se ukazati jedinstvena šansa i u bliskoj budućnosti moći ćete da napravite ogroman korak u karijeri i doživećete mnoge pozitivne promene. Uvereni ste u svoju snagu i radiće važne stvari koje će vam pomoći da ostvarte svoje ciljeve.

 

Foto: Shutterstock

 

Rak 

U naredna dva meseca imaćete razloga za osmeh, jer za vas stižu veoma prijatna iznenađenja. Rešićete neke stare probleme i dobiti nešto što ste dugo želeli. Želite da unesete velike promene u život, a to im i polazi za rukom zbog ambicije i odlučnosti. I uživati podršku ljudi oko vas.

Za vas se najavljuju velike sume novca od različitih aktivnosti i projekata. A to znači i da ćete moći da napredujete u profesionalnom smislu.

Vaga 

Za Vage jesen dolazi sa blagoslovima. Za vas se otvara jedinstvena prilika i bićete uspešni u svemu što radite i čega se latite.Uspevate da sprovedete neke starije ideje, koje ste imali već neko vreme, ali tek sada imate neophodna sredstva za njih. Ne plašite se ničega i sledite svoje instinkte, što će vam doneti mnogo koristi u karijeri.

Na ličnom planu moći ćete da rešite određene situacije koje su vam zadavale velike probleme. Imate poverenja u ljude i uspevate da donesete najbolje odluke za budućnost.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)
Live TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)

Specijalni gost emisije "Rat uživo" bio je ministar unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. On je govorio o poziciji Srba u Federaciji BiH, nedavnom pokušaju atentata na njega, ali i o težnjama muslimanskih političara da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu, odnosno ukinu Republiku Srpsku.

29.08.2024

22:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Džet set

Srbija