• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2024

07:19

Danas je mlad Mesec u Devici! 3 horoskopska znaka okreću novi list u životu

Shutterstock

Horoskop

Danas je mlad Mesec u Devici! 3 horoskopska znaka okreću novi list u životu

Podeli vest

Mlad Mesec danas je u zemljanom znaku Device, tako da je to period godine kada započinjemo nešto novo. Ovaj astrološki period je dobar za sve znakove, a posebno za Device, Jarčeve i Bikove jer mogu da okrenu novi list u životu.

Mlad Mesec u Devici donosi energiju koja je idealna za postavljanje novih ciljeva, organizaciju i usavršavanje svakodnevnih rutina.

Devica je znak koji je poznat po svojoj preciznosti, analitičnosti i sklonosti ka detaljima, pa ovaj period podstiče da se fokusiramo na sitnice koje mogu unaprediti naš život.

Ovo je vreme kada možemo započeti nove projekte ili raditi na poboljšanju postojećih, posebno onih koji zahtevaju strpljenje, organizaciju i praktičnost.

Foto: Shutterstock

 

 

Energija Device nas motiviše da budemo produktivniji, da se brinemo o svom zdravlju i da posvetimo pažnju stvarima koje često zanemarujemo.

Takođe, mlad Mesec u Devici je povoljan za rešavanje problema na poslu, organizovanje domaćinstva i uvođenje zdravih navika.

Ako imate želju da promenite nešto u svom svakodnevnom životu, ovaj period je savršen za postavljanje temelja za te promene. Razmislite o tome kako možete poboljšati svoj život kroz male, ali značajne korake, i postavite sebi ciljeve koji su realni i ostvarivi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kada vas ujede jedan, napašće vas ceo roj! Ove namirnice rasteruju stršljenove - Evo kako možete da ih se otarasite
Društvo

Kada vas ujede jedan, napašće vas ceo roj! Ove namirnice rasteruju stršljenove - Evo kako možete da ih se otarasite

Stršljeni su ove godine u Srbiji veoma aktivni, a kada dođu u kontakt sa njima sugrađani najčešće u pomoć zovu iskusne lovce na opasne insekte koji se hvataju sa njima u koštac. Postoji nekoliko načina na koje možemo da ih se rešimo i sami, pre dolaska profesionalaca. Ipak, iskusni lovci upozoravaju da treba biti vrlo oprezan, jer samo jedan ubod stršljena može biti smrtonosan.

03.09.2024

16:02

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija