Autor: Informer.rs

16.09.2024.

06:40

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za ponedeljak 16. septembar! Strelčevi će biti popularni, Jarčevima se "drma stolica" na poslu!

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti. Duboka osećanja se neće probuditi, ali bićete raspoloženi da se zaljubite. POSAO: Radićete nešto povezano sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Biće prilika za druženje, ali verovatno ne i za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške u radu ili će oni koji su vam podređeni "brljaviti" u poslu. ZDRAVLJE: Infekcija.

BLIZANCI

LJUBAV: Neće vam biti lako da pokrenete dešavanja u ovoj sferi. Privlače vas osobe koje imaju veze sa inostranstvom. POSAO: Zauzećete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK

LJUBAV: Bićete zainteresovani za otpočinjanje zajedničkog života sa voljenom osobom. To je nešto o čemu ćete razmišljati. POSAO: Mogući administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

LAV

LJUBAV: Nemojte očekivati previše u ljubavi. Ništa bitno se neće desiti danas, jer ćete biti okupirani drugim oblastima života. POSAO: Bićete sjajni u poslu, ali će vam smetati svako ko vam je nadređen. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Dešavanja u vašem ljubavnom životu će vas naterati da posumnjate u iskrenost osećanja ili namera osobe sa kojom ste. POSAO: Moguće blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Izbegavajte jako sunce.

VAGA

LJUBAV: Možete se nadati lepim dešavanjima jer planeta ljubavi i lepote, Venera je i dalje u vašem znaku. POSAO: Moguće je da će doći do velike promene u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje vam pružaju osećaj emocionalne sigurnosti i bliskosti. POSAO: Sreća u pitanjima vezanim za komunikaciju i administraciju. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Vaša popularnost će porasti, pa samim tim je moguće i da steknete nove obožavaoce/teljke. POSAO: Uspeh u umetnosti, kao i svemu vezanom za lepotu i negu. ZDRAVLJE: Dermatološki problemi.

Informer

JARAC

LJUBAV: U poslednje vreme vam se dopadaju snažne i samodovoljne osobe, a takve je najteže osvojiti i zadržati pored sebe. POSAO: Situacija na planu karijere će biti nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubavni život vam neće biti najbitniji, ali moguć je flert. POSAO: Očekujte manji uspeh, čime god da se bavite, jer se nalazite u povoljnom period za posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Mogući su nesporazumi u odnosu zbog odsutnosti, fizičke ili duhovne. POSAO: Otaljavaćete posao i moguće su greške. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.