• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2024

23:35

Ovi horoskopski znakovi su najluđi u krevetu! Veoma su strastveni i vole da eksperimentišu

Shutterstock

Horoskop

Ovi horoskopski znakovi su najluđi u krevetu! Veoma su strastveni i vole da eksperimentišu

Podeli vest

Američka astrološkinja Džordžina Isterbruk izdvojila je 4 horoskopska znaka koja su najluđa i najinventivnija u seksu.

Astrološkinja je navela da su Ovnovi, Lavovi, Device i Škorpije horoskopski znakovi koji su najvatreniji u krevetu.

Ovnovi su nestrpljivi i vole da eksperimentišu, radoznali su i često raspoloženi za seks. Gotovo da ne postoji ništa što ne žele da probaju u krevetu.

Foto: Shutterstock

Lavovi su motivisani dubokom potrebom da budu viđeni i slavljeni. Za Lavove to nije seks, već umetnost performansa. Takođe će učiniti skoro sve da se istaknu iz gomile ili da dobiju ovacije za svoju hrabrost. Lako pomeraju granice kako bi zadovoljili svoje fantazije.

Lavovi su motivisani dubokom potrebom da budu viđeni i slavljeni.

Za Lavove seks je prava umetnost. Oni će učiniti skoro sve da se istaknu, kao i da dobiju ovacije za svoje seksualno umeće. Lako pomeraju granice kako bi zadovoljili svoje fantazije.

Foto: Shuterstock

 

Astrološkinja navodi da su Device raspoložene za svaku vrstu dekadencije, kao i za nove izazove i nove stvari u krevetu.

Foto: Shutterstock

 

 

Škorpije su takođe spremne da urade mnoge neočekivane ili šokantne stvari u seksu.

Ako imate partnera Škorpiju, lako se može desiti da pocrvenite kada se setite svih njegovih ideja i akcija u krevetu, prenosi NewYorkPost


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju donosi veće kazne: Skuplji prolaz na crveno i vožnja bez pojasa
Društvo

Novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju donosi veće kazne: Skuplji prolaz na crveno i vožnja bez pojasa

Trajno oduzimanje automobila, ali i vozačke dozvole, nulta tolerancija na vožnju pod dejstvom alkohola, nova pravila za korišćenje električnih bicikala, ali i znatno strože novčane i bodovne kazne za saobraćajne prekršaje, glavne su stavke predloga novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju koji bi do kraja godine trebalo da se nađe na javnoj raspravi, a onda i pred poslanicima u Skupštini Srbije.

13.09.2024

09:32

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Džet set

Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!
Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Pirot, gde je posle razgovora sa gradonačelnikom i obilaska Doma zdravlja i vrtića "Crvenkapa" posetila i porodicu Kostić u u pirotskom prigradskom selu Krupac.

12.09.2024

17:49