• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 11. septembar! Blizancima sledi iznenadni dobitak, Ovnovima promena u karijeri, a evo ko se zaljubljuje

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 11. septembar! Blizancima sledi iznenadni dobitak, Ovnovima promena u karijeri, a evo ko se zaljubljuje

Podeli vest

Lavovi će se možda zaljubiti u nekoga koga će upoznati preko prijatelja.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Biće vam bitno da ostavite dobar utisak, pa ćete se potruditi da vaša spoljašnjost bude vrlo privlačna. POSAO: Moguće pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Bićete nezadovoljni nekim dešavanjima iako možda neće biti objektivnog razloga za nezadovoljstvo. POSAO: Izvesna blokada u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući problemi u odnosu jer ćete i dalje težiti slobodi i odnosima koji vas ne obavezuju. POSAO: Promene u sferi finansija, iznenadni dobitak. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shuterstock

 

 

 

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti mnogo spremniji i sposobniji da budete sa osobom koju ste izabrali. POSAO: Započećete neki novi posao, pravac u karijeri ili projekat. ZDRAVLJE: Aritmija.

LAV

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Blaga blokada u karijeri. Bićete nezadovoljni, ali u pitanju je samo faza. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za ljubav sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Imaćete problema ako radite u paru ili sa grupom ljudi. ZDRAVLJE: Upala mokraćnih puteva.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti harmoničan. Vi ste spremniji od svih za život u balansu sa drugima. POSAO: Mogući pozitivni pomaci u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete vrlo agresivni u pokušaju da dobijete ono što želite. POSAO: Vaša ambicija neće poznavati granice, zbog čega biste mogli doći u sukob s nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Možete doživeti pozitivne promene, kroz kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Naići ćete na prepreke. Osobe od autoriteta će vas blokirati. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Doživećete poboljšanje i nećete imati mnogo problema u odnosu. POSAO: Bićete donekle impulsivni kada je u pitanju trošenje i ulaganje novca. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Od danas ćete biti više zainteresovani da se pokažete i dokažete svoju moć privlačenja. POSAO: Uspeh onima koji se profesionalno bave sportom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE

LJUBAV: Ostvarićete nove kontakte preko posla, koji će za sada biti prijateljski, ali imaće potencijala da prerastu u nešto više. POSAO: Problemi logističke prirode. ZDRAVLJE: Slabije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija