Autor: Informer.rs

18.09.2024.

09:18

Foto: Shutterstock

Magazin

Krenuo je koridor pomračenja Meseca u Ribama! 4 znaka su na velikoj prekretnici, a evo koliko će to trajati

Delimično pomračenje Meseca u znaku Riba nosi sa sobom duboku emotivnu energiju i duhovne promene. Ribama vlada planeta Neptun, koja je povezana sa snovima, intuicijom i unutrašnjim svetom, zbog čega ovakvo pomračenje često otvara vrata za introspektivne procese, kao i suočavanje sa nesvesnim emocijama i tajnama.

Pomračenje Meseca u Ribama podstiče nas da se povežemo sa svojim osećanjima i možda preispitamo svoja unutrašnja verovanja, stare rane ili blokade koje smo potiskivali. Takođe, može doneti snažan osećaj empatije prema drugima, pa ćemo biti osetljiviji na tuđe emocije i patnje.

Informer

Emocionalna transformacija

Ovaj tranzit često zahteva balansiranje između snova i realnosti, jer Ribe vole da beže u svet mašte. Može doći do pojačane konfuzije ili osećaja preplavljenosti emocijama, ali to je ujedno i prilika za duboku emocionalnu transformaciju. Očekujte izraženije snove, povećanu kreativnost i intuiciju, ali i potrebu za povlačenjem i osamom kako biste se povezali sa svojim unutrašnjim svetom.

U praktičnom smislu, važno je da se za vreme ovog pomračenja fokusirate na rad na sebi, oprostite sebi i drugima, kao i da ne bežite od istine koju vam ovaj astrološki događaj može razotkriti.

Pomračanja uglavnom imaju dejstvo šest meseci.