• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.09.2024

07:20

3 znaka koja dobijaju sve što požele u životu! Ne ulažu nikakvog napora, sve im ide od ruke

Pixabay

Horoskop

3 znaka koja dobijaju sve što požele u životu! Ne ulažu nikakvog napora, sve im ide od ruke

Podeli vest

Oni dobijaju sve što požele u životu, uvek na tacni i bez ikakvog napora da li ste i vi među ovim znakovima horoskopa?

Ovo  su osobe koje dobijaju sve što požele na tacni, bez truda. Verovatno ste čuli da nekoga nazivaju "Božijim favoritom", ali evo kako to izgleda kad ste favorit horoskopa.

Prvi na listi su Blizanci

Oni su glavni favoriti univerzuma, bar prema horoskopu. Život im pruža mnogo mogućnosti i štiti ih od nevolja. Blizanci su uvek u potrazi za sobom i duševnim mirom, ali to ih ne sprečava da isprobavaju nove stvari i često rizikuju.

Karakteristike Blizanaca uključuju avanturizam, tvrdoglavost i neusaglašenost. Često se ispostavi da su intelektualci i složene ličnosti.

Foto: Pixabay

 

Sledeća na listi su Device

One imaju najizraženije liderske osobine među horoskopskim znacima elementa Zemlje. Device su praktične, sposobne da se brinu o sutrašnjem danu i imaju racionalan pristup. Fleksibilne su i pažljive prema ljudima. Device istražuju svet oko sebe i planiraju svoj uspeh postepeno.

Foto: Pixabay

 

Treći na listi su Strelčevi

Oni su predstavnici elementa Vatre, optimistični i obdareni jakom željom za životom. Strelčevi su energični, aktivni, radoznali i vole putovanja. Vole da budu viđeni i da rizikuju. Njih karakteriše nemirom i željom za promenom, zbog odsustva straha od nepoznatog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Džet set

Srbija