• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 21. septembra! Škorpije flertuju na poslu, Bikovi pronalaze ljubav, a evo ko ulazi u krizu

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 21. septembra! Škorpije flertuju na poslu, Bikovi pronalaze ljubav, a evo ko ulazi u krizu

Podeli vest

Pred nama je povoljan period za ljubav i to za skoro sve horoskopske znake, a u narednih sedam dana najviše sreće imaće Vage i Bikovi.

Saznajte šta su vam zvezde pripremile na ljubavnom planu do 21. septembra:

OVAN

Imaćete više sreće u ljubavi, pa će sve ići mnogo lakše nego inače. Vaše raspoloženje i temperament će biti pod kontrolom od ove nedelje, što će doprineti harmoniji ako ste u vezi, kao i većim šansama za ostvarivanjem uspešne veze ako ste sami.

BIK

Imaćete sreće u ljubavi i više dobrih prilika. Nalazite se u fazi u kojoj lako možete ostvariti značajnu vezu, a ako tome ne težite, onda ćete svakako moći da ostvarite nešto neobaveznije, flert ili aferu. Harmonija u sferi odnosa.

BLIZANCI

Desiće se nešto što će izazvati vrlo pozitivna osećanja u vama i veru u bolje sutra. Ako ste već u vezi, moguće je planiranje romantičnog putovanja ili izleta sa osobom koju ste izabrali. Zajedničke avanture će doprineti učvršćivanju odnosa.

RAK

Iako ste neodoljivi u ovom periodu, uporno krizirate kada je ljubav u pitanju. I naredne nedelje će biti previranja u sferi odnosa. Želećete da doživite nešto intenzivno, što će vas prodrmati i izazvati promenu u vama.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Bićete upadljivo šarmantni i raspoloženi za to da doživite ljubav. Iako je moguće da upoznate nekoga ko će vas privući, stabilnost i sreća u sferi odnosa je nešto što vam u ovom periodu konstantno izmiče. Tako će, nažalost, biti i naredne sedmice.

DEVICA

Iako ćete imati novih kontakata i prilika za ljubav, razmišljaćete o nekome iz prošlosti ili nekome koga ne možete imati. Nerazrešeni odnosi su nešto što će najviše uticati na vaše ponašanje i odluke u kom pravcu da krenete.

VAGA

Ovo je vreme za ljubav, barem kada ste vi u pitanju. Planeta Venera će nastaviti da vam pomaže u ovoj oblasti, dajući vam neobičnu ljupkost i atraktivnost. Takođe, vaše raspoloženje će biti "romantično" i drugi će pozitivno reagovati na vas.

ŠKORPIJA

Flertovaćete s nekim sa kim radite. Taj flert najverovatnije neće nigde odvesti jer će, barem vama, delovati neozbiljno. Ako ste već u vezi, problemi u komunikaciji mogli bi da naruše harmoniju u odnosu.

STRELAC

I dalje je moguće da upoznate nekoga ko će vas privući, preko prijatelja ili u većem društvu. Možda ćete prisustvovati događaju, zajedno sa prijateljima, koji će vam pružiti priliku za značajno poznanstvo.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

U narednom periodu možete očekivati blago poboljšanje u sferi ljubavi i odnosa uopšte. Prethodne nedelje ste možda naišli na probleme i niste bili sasvim zadovoljni situacijom, ali nezadovoljstvo će postati stvar prošlosti.

VODOLIJA

Naredna nedelje je povoljno vreme za sklapanje novih poznanstava, pogotovo pomoću socijalnih mreža ili uopšte preko interneta. Lako ćete probuditi osećanja samo kroz razgovor i smeh, a možete da očekujete mnogo smeha.

RIBE

Bićete skoncentrisani na karijeru, odgovornosti i eventualne probleme. Zbog toga nećete biti raspoloženi za ljubav, što će vam smanjiti šanse da je nađete. Ako ste već u vezi, biće vam potrebno razumevanje partnera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prava šansa za mlade inovatore- Startap Vikend na Zlatiboru
Društvo

Prava šansa za mlade inovatore- Startap Vikend na Zlatiboru

Da li ste spremni da se upoznate sa svetom startapa i steknete veštine i znanja koja će vam pomoći da razvijete svoje biznis ideje? Inovacioni biznis centar Zlatibor, pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, inovacija i tehnološkog razvoja, u saradnji sa partnerima iz inovacionog ekosistema Srbije, organizuje Startap Vikend, jedinstvenu priliku za sve mlade preduzetnike u nastajanju!

14.09.2024

19:14

TV

Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela
Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela

Stela Gundelj (26), mlada doktorka iz Stare Pazove ubijena je 13. februara 2013. godine u Beogradu. Njen bivši partner, Aleksandar Šundić, koji je tada imao 23 godine, udavio je Stelu u iznajmljenom stanu u naselju Medaković. Nakon što je pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora, i s obzirom na to da je odslužio dve trećine kazne, odnosno 11 godina, postoji mogućnost da bi uskoro mogao biti pušten na slobodu, a tim povodom oglasile su se Stelina majka i kuma.

14.09.2024

18:45

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45