Autor: Informer.rs

10.10.2024.

06:40

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 10. oktobar! Blizancima se dopada neko na poslu, a evo ko se zaljubljuje na putovanju

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas:


OVAN

LJUBAV: Bićete nemirni i netolerantni, zbog čega ćete imati problema ako ste već u vezi. POSAO: Ako tražite novi posao, u ovom periodu ima šanse da ga nađete jer je ovo vreme za promene i novine. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BIK

LJUBAV: U ovom periodu ćete uživati u novinama i iznenađenjima, što inače nije nešto u čemu vi uživate. POSAO: Moguća pozitivna promena u ovoj sferi ili uspeh. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko koga ćete upoznati na poslu i preko posla. POSAO: Desiće se neke pozitivne promene na radnom mestu, možda i kadrovske promene. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

RAK


LJUBAV: Ljutnja ili nervoza koja se gomila u vama izazvaće disharmoniju u vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Povoljan dan za one čiji posao zahteva visok nivo energije, kao što su profesionalni sportisti. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV


LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim ćete imati isključivo virtuelni kontakt. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, moguć raskid partnerstva i pravni problemi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

DEVICA


LJUBAV: Iako ovo nije vaše vreme za ljubav, današnji dan bi mogao da vam donese neke lepe doživljaje u ovoj sferi. POSAO: Povoljan dan za one koji traže posao, jer postoji mogućnost da ga nađete. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

VAGA


LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti aferu na putovanju ili ćete se zaljubiti u nekoga koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Imaćete veliku želju da radite u inostranstvu. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

ŠKORPION


LJUBAV: Bićete zainteresovaniji za izlaske i zabavu, a imaćete i prilike za to. Sve to će doneti prilike za ljubav i uživanje. POSAO: Nemojte pozajmljivati novac. Moraćete da otpišete neka dugovanja. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje imaju neke veze sa inostranstvom i sa tim osobama ćete najlakše moći da ostvarite odnos. POSAO: Moguća promena nadređenih. Promene na višim instancama. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

Informer

JARAC


LJUBAV: Nestabilnost ljubavnog odnosa onima koji su u dužoj vezi. Oni koji su sami mogu da očekuju uzbudljiv dan. POSAO: Prodaja/kupovina nekretnine ili selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA


LJUBAV: Moguće je da ostvarite kratku aferu, ali ne i stabilnu ljubavnu vezu. Osećanja će brzo planuti, ali će se isto tako brzo i ugasiti. POSAO: Povoljan period za one koji se bave intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Nestabilno.

RIBE


LJUBAV: Više ste koncentrisani na neke druge oblasti života, ljubav neće biti prioritet. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa finansijama, bolja zarada ili novčana infuzija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.