23.09.2022.

16:27

Foto: printscreen instagram

Magazin

NEVIĐENA ŠOK PROMENA! Sin Arnolda Švarcenegera drastično promenio izgled! (FOTO)

Od početka glumačke karijere Arnold Švarceneger neguje izuzetno mišićav izgled, što su njegove uloge i zahtevale. Ni danas, sa svojih 76 godina nije zapostavio svoje telo koje održava u top formi. Upravo zbog toga, mnogo su se šokirali kad su viđali njegovog sina u ne baš reprezentativnom izdanju.

Kristofer Švarceneger godinama je vodio bitku s viškom kilograma, bio je izrazito gojazan. Izbegavao je pojavljivanja u javnosti zbog radoznalih paparaca koji su objavljivali njegove fotografije, a mediji ga zbog toga nisu štedeli.

Više nije želeo da trpi konstantne uvrede i upoređivanja sa ocem koji je u top formi, čak i u penzionerskim danima. Po dimplomiranju na fakultetu, Kristofer je rešio da uzme stvar u svoje ruke i posveti se mršavljenju.

Već dve godine aktivno vežba u teretani, promenio je režim ishrane i generalno stil života. Danas izgleda fantastično i već je postao meta atraktivnih lepotica. 

Kristofer je fotografisan na rođendanskoj zabavi svog brata Patrika. Ubrzo je postao zvezda večeri jer su svi gledali samo u njega. 

Tokom procesa kroz koji prolazi, najveću podršku pruža mu otac Arnold koji mu drži treninge i propisuje plan ishrane. Za sada odlično napreduju i nema sumnje, ako nastavi ovim tempom, uskoro bi mogao da dostigne zavidan izgled čuvenog Terminatora. 

BONUS VIDEO:

Tagovi:
dijeta magazin poznati kristofer švarceneger