25.05.2023.

18:00

Foto: EPAIMAGES

Magazin

BARBI DIJETA UZ KOJU SE GLUMICA SPREMALA ZA KULTNU ULOGU Budite i vi kao slavna lutka

Holivudska glumica Margo Robi glavna je zvezda filma "Barbi" koji će uskoro početi s emitovanjem, a glumica je pričala o posebnom režimu ishrane dok se pripremala za film o legendarnoj lutki.

Margo tumači lik najpoznatije lutke na svetu, a kako bi ispunila zahteve izazovne uloge, holivudska glumica sledila je strogu dijetu.

O "Barbi dijeti" govorila je u intervjuu za British Women Health. I ovo je zaista zanimljivo, mada sasvim predvidivo. Osnovni princip takve dijete - vrlo malo ugljenih hidrata i bez slatkiša.

- Moj doručak se obično sastojao od ovsene kaše i šejka za jačanje imuniteta. Za ručak sam jela pileću salatu, a za večeru šniclu od tune i batat. Preko dana sam pila čaj, kojim sam opsednuta - ispričala je Margo.

Amerika i tartufi

Glumica je i priznala da otkako se preselila u Sjedinjene Države sa suprugom, njena dijeta je stradala - hamburgeri i pivo postali su njena navika.

- Hrana mi je veoma važna. Volim pljeskavice i pomfrit koje naručujem sa pola litre piva. U SAD-u je moje omiljeno jelo dvostruki burger sa sirom i glazurom od tartufa - rekla je glumica.

Ništa bez treninga

Pored zdrave ishrane za ulogu Barbi, Margo je prešla na treninge visokog intenziteta uz strast prema pilatesu.

- Uvek se osećam mnogo bolje posle dobrog istezanja. Ali kada se ne pripremam za ulogu, više volim treninge u kojima zaista uživam - časove plesa ili igranje tenisa sa prijateljima - rekla je lepa plavuša.