Autor: Informer.rs

30.05.2023.

16:00 >> 18:51

Foto:

Magazin

KAKO ZABLISTATI NA MATURSKOJ VEČERI? Predlažemo vam nekoliko modnih inspiracija

Predloga za atraktivnu matursku haljinu zaista ima mnogo, u rasponu od modernih stilova do boho šik haljina ili klasičnih belih i crnih malih haljina.

Za ovaj veliki dan je važno odabrati i odgovarajuću obuću i nakit. I ne treba zaboraviti da je prava modna kombinacija ona u kojoj se dobro osećate!

Ovo je naših nekoliko predloga:

BELA HALJINA

Bela haljina je odličan izbor za matursko veče. Možete izabrati plisiranu midi haljinu u ovoj bolji, ili romantičan, lepršav model. Upotpunite izgled cipelama sa visokom potpeticom ili baletankama u metalik tonovima ili u pastelnim nijansama.

Informer

Ljubičasta haljina

TRENDI KOMPLET

Za maturu devojčice mogu obući i modernu suknju u kombinaciji sa košuljom ili topom. Isto tako, mogu se odabrati pantalone. Elegantne pantalone se mogu iskombinovati sa modernim topom i efektnim nakitom.

PRUGE I CVETIĆI

Lepe i efektne su haljine da cvetnim dezenom ili geometrijskim printom. Uz haljine sa cvetićima mogu se obuti sandale koje su u skladu sa haljinom, ili baletanke, kao i bele patike.

HALJINE U JARKIM BOJAMA

I ovog proleća u trendu su jarke boje. Haljine u vedrim, jarkim bojama mogu se kombinovati sa sandalama ili cipelama u jarkim bojama - istim ili sličnim. Modni eksperti savetuju da napravite jedinstvenu kolor blok kombinaciju. 

Informer

Haljina u pastelnim bojama

PASTELNE BOJE

Pastelne haljine su odraz elegancije i dobrog stila. Proleće je pravo vreme da zasijate u haljini u pastalno roze ili plavoj boji. Mogu biti od tila, satena, žerseja. Haljine u pastelnim bojama posebno naglašavaju ženstvenost i lepotu.

MALA CRNA HALJINA

Mala crna haljina je uvek dobar izbor, bilo da je to matura ili druga svečana prilika. Ona može da se kombinuje sa svetlucavim nakitom, detaljima u intenzivnim bojama, kao i efektnim cipelama.