Autor: Informer.rs

07.03.2024.

13:30

Foto: Youtube Printscreen/Ambani Channel

Magazin

Sin najbogatijeg Indijca ima oko 200 kilograma! Na slikama se krije iza zgodne verenice, ljudi na mrežama ih urnišu! (FOTO/VIDEO)

 Svadba veka u Indiji će se održati u julu. Početkom marta organizovana je trodnevna žurka u Džamnagaru, koja je bila samo uvertira za veliko venčanje.

Informer

Na ekskluzivnoj proslavi bilo je oko 1. 200 istaknutih zvanica iz celog sveta, uključujući Trampove, Bila Gejtsa i Marka Zakerberga, kao i niz bolivudskih zvezda i poznatih indijskih sportista i muzičara. Zabava je  koštala je preko 150 miliona evra.

Nije se štedelo ni na hrani - servirano je oko ko 500 jela koje je pripremalo oko 100 kuvara.

Društvene mreže s ovih dana preplavljene snimcima i fotografijama sa ove zabave.

Mnogi su komentarisali i izgled  budućeg mladoženje Ananta Ambanija i njegove izabranice Radike Merčant.

Okrutni komentari na račun mladenaca nisu izostali - Radiki su mnogi pripisali epitet "sponzoruše", dok su Ananta naveli niz uvreda zbog viška kilograma. Neki su čak naveli da izgleda kao "medved".

Informer

Na samoj zabavi u Džamnagaru, Anant se držao povučeno, dok je njegova buduća supruga imala glavnu reč.

Anant se u emotivnom govoru zahvalio roditeljima na podršci:

Informer

 

Buduća mlada Radika, je prelepa 29-godišnjakinja koja je i sama veoma bogata naslednica. Ona, naime,  potiče iz porodice milijardera.

Njen budući muž imao je razne faze kada je izgled u pitanju, a suočavao se i sa raznim zdravstvenim krizama.

Mladi Indijac dugo kuburi sa viškom kilograma, a njegova majka Nita Ambani 2017. otkrila je medijima da se Anant bori sa teškim oblikom astme zbog kog je prinuđen da uzima velike količine inhalacionih steroida, što je i rezultiralo njegovim gojenjem.

Tako da je dogurao do 208 kilograma!

On je tokom 2016. i 2017. zapravo mogao da se pohvali dobrim stasom. Tada je uspeo da za samo 18 meseci smrša preko 100 kilograma, pridržavajući se rigoroznog načina ishrane i fitnes režima.

Ali, steroidi su opet uzeli svoj danak, pa Ananta ponoov muči gojaznost.

S druge strane, on je veoma uspešan poslovan čovek i visoko obrazovan - diplomirao je na američkom Univerzitetu Braun, a školovanje je završio u Međunarodnoj školi u Mumbaju. 

Od kada se verio, i on i njegova verenica su pod budnim okom javnosti.

Zanimljiv je i način na koji je Anant pozirao fotografima prilikom njihove veridbe u januaru prošle godine. On se praktično krio iza Radikinog tela, a čak i kada su ga okupljeni molili da istupi napred kako bi napravili bolje fotografije, ostao je pri svom stavu.

Par je mnogo toga prošao u svojoj vezi, pa ih ni sadašnji zlonamerni komentari ne uzbuđuju previše.