• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.02.2024

14:10

Mlada doživela šok na venčanju! Bolesni potez svekrve ostavio sve bez reči - kada su videli šta je obukla, svi su se zgrozili (VIDEO)

youtube/Momo Cocoa

Dom i porodica

Mlada doživela šok na venčanju! Bolesni potez svekrve ostavio sve bez reči - kada su videli šta je obukla, svi su se zgrozili (VIDEO)

Podeli vest

Jedna devojka doživela je totalni slom živaca na svom venčanju, a najbolje svedoči snimak koji pokazuje sa kakvom svekrvom ima posla.

Naime, Monika je svojevremeno na mrežama obelodanila "smrtni greh" koji je majka njenog supruga počinila tog dana nosila je venčanicu. Pravu pravcatu venčanicu!

Monika je o nemilom iskustvu snimila čitav video, rekavši da joj je svekrva doslovce uništila venčanje odlukom da obuče venčanicu, kao da je ona sama nevesta.

Ova mlada žena prisetila se uzbuđenja i sreće koju je osećala ovog dana, te je priznala da je sve teklo savršeno glatko dok nije došlo vreme da naprave porodične fotografije. To je bio trenutak kada je prvi put ugledala svoju svekrvu na svadbi - bila je u venčanici.

 

 

- Kada sam je videla, vilica mi je pala od šoka. Bila sam zbunjena, bila sam šokirana, bila sam besna, pogledala sam u muža i pitala ga: "Zašto Karen nosi venčanicu?" Čaz me je pogledao i vikao: "Nisam imao pojma" - započela je Monika svoje izlaganje.

Nakon što se fotografisanje završilo i ona se vratila u salu, gosti su joj prilazili jedan za drugim - očekivala je da će je pozdraviti i uputiti komplimente, ali su svi imali nešto drugo da joj kažu. "Svi su mi prilazili, gost za gostom i govorili isto:

- "Da li si videla Kareninu haljinu?", "Da li si znala da će Karen obući venčanicu?", "Da li ti smeta što Karen nosi belo na tvom venčanju?"... Ne, nisam to znala! Zašto bih želela da majka mog muža nosi venčanicu na mom venčanju? To je čudno i bizarno" - ispričala je.

Foto: youtube/Momo Cocoa

 

Monika je otkrila i šta je njena svekrva odgovorila kada su je pitali zašto je obukla venčanicu. "To nije venčanica, skinula sam joj šlep", kratko je odbrusila, ne obrazlažući svoj nizak potez.

- Još uvek ne mogu da verujem šta se desilo. Slušala sam priče o svadbenim košmarima pre nego što sam se udala i nisam ni na trenutak pomislila da će se i meni desiti tako nešto. Valjda je trebalo da dodam "bez bele odeće" u kodeks oblačenja na pozivnici - napisala je ova nevesta uz poduži Jutjub video.

Monika je potom dodala i da je ipak dan njenog venčanja bio savršen i da ga nikada ne bi menjala ni za jedan drugi. Ipak, ni dan danas ne priča sa svekrvom.

Foto: youtube/Momo Cocoa

 

- Sada sam prevazišla ovu situaciju i iz ove perspektive, to je sve bila velika šala. Ima važnijih stvari u životu od neke male svadbene drame. Ono što je važno jeste da sam se udala za čoveka svojih snova i da imamo divnu vezu punu ljubavi. Da ne spominjem to što imam odličnu priču za pričanje, haha - zaključila je Monika.

Kako biste vi postupili na njenom mestu? Pišite nam u komentarima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija