• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

25.02.2024

06:40

Mesečni horoskop za mart! Bikovi lude na poslu, Ribe se zaljubljuju, a evo ko će zaraditi velike pare

Shutterstock

Horoskop

Mesečni horoskop za mart! Bikovi lude na poslu, Ribe se zaljubljuju, a evo ko će zaraditi velike pare

Podeli vest

Nalazimo se u sezoni Riba, pa sve deluje konfuzno. Merkur se u Ribama pridružio Saturnu i Suncu, pa nas očekuje nejasna komunikacija i lažna obećanja do 10. marta. Venera ulazi u Ribe 11. marta, pa unosi više romantike u emotivne odnose. Ovakva pozicija Venere može da donese ljubav za Ribe, Rakove i Škorpije. Mars u Vodoliji zadržaće se do 22. marta, što znači da će Lavovi, Bikovi, Vodolije i Škorpije biti pod tenzijom veći deo meseca.

OVAN

Posao – Situacija na poslu počinje da se odvija u vašu korist od 10. marta sa ulaskom Merkura u vaš znak. Mars u Vodoliji donosi vam potrebu da se oslonite na prijatelje, pa čak i u poslu, ali ćete uvideti da će stalno da se dešavaju iznenadni preokreti. Naglašeno dvanaesto polje veći deo marta donosi vam skrivene neprijatelje, ali i ljude u koje koje nećete imati poverenja. Venera u Ribama od 11. marta može da vam donese zaradu kroz posao za koji nećete biti prijavljeni.

Ljubav – Venera u polju tajni donosi vam tajnu simpatiju. Počećete internzivno da razmišljate o osobi koja će vam stalno biti u mislima. To je neko ko je misteriozan ili ne želi o sebi mnogo da otkriva. Moguće je da ćete uploviti u tajnu vezu, ali budite oprezni jer to može negativno da  se završi po vas. Ako ste u braku, problem će biti što će tajne isplivavati na površinu.

Zdravlje – Slabije.

 

BIK

Posao Mars u Vodoliji vam neće odgovarati do 22. marta, pa ćete stalno biti u situacijama u kojima ste stavljeni pred svršen čin. Promene koje se budu dešavale će vam biti nagle i neprihvatljive, jer će vam teško pasti bilo kakvo prilagođavanje. Venera u Ribama donosi vam oslanjanje na uticajne prijatelje ali i tajne pregovore iz zatvorenih vrata. Merkur u Ovnu donosi vam izvlačenje novca iz tajnih organizacija ili zaradu na osnovu nečega što nije vaš zvaničan posao.

Ljubav – Mars u Vodoliji nije dobar za ljubav do 22. marta. Imaćete učestale rasprave, a odnos će vam delovati labav i bez obaveza. Venera u Ribama od 11. marta u vama će probuditi više romantike i empatije, ali ćete biti spremi i da prijateljstva pretvarate u romansu. Nije isključeno da počnete da osećate nešto prema osobi koja vam je prijatelj.

Zdravlje – Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZNACI

Posao – Sunce, Saturn, Venera i Neptun u Ribama donose vam velike promene na poslu. To može da ukaže na potpuno novi profesionalni pravac u kojem ćete se kretati u narednim mesecima. Isto tako, ovo nagoveštava promenu pozicije na radnom mestu, a možda i firmu. Merkur u Ovnu donosi vam novu pokretačnu energiju od 11. marta, tako da ćete lakše ostvarivati kontakte.

Ljubav – Tenzija u emotivnim odnosima traje već nedeljama. Venera u Ribama donosi vam tajni flert na radnom mestu sa osobom koja vam deluje zatvoreno ali privlačno. Međutim, svaki pokušaj produbljivanja takvog odnosa može da se ispostavi kao negativna afera za vas. 

Zdravlje – Slabije.

 

RAK

Posao – Pod uticajem planeta u Ribama tokom marta ćete mnogo naučiti o poslu koji radite ili čak otići na usavršavanje koje može da vam pomogne u karijeri. Primetićete da usvajate jedan novi pristup koji će vam značiti u poslu. Mesec mart je odličan za kontakte sa inostranstvom, ali i saradnju sa inostranim firmama. Pojedini Rakovi mogu da se odluče na preseljenje u drugi grad ili državu radi posla.

Ljubav Saturn u Ribama je dobar da poradite na produbljivanju odnosa sa voljenom osobom. Promena ambijenta, putovanje, zajedničko učenje novih stvari -  sve to može da poboljša vašu komunikaciju. Ukoliko ste slobodni, možete da maštate o susretu sa osobom koja je daleko. Venera u Ribama može da vam donese ljubav na putovanju.

Zdravlje – Odlično.

 

LAV

Posao - Naglašeno osmo polje donosi vam mogućnost rešavanja nasledstva, ali i priliku da dobijete sponzorstvo za određni poslovni projekat. Mars u Vodoliji će vas nervirati do 22. marta, naročito ako imate poslovnog partnera. Od 11. marta imate priliku da ostvarite dobre kontakte sa inostranstvom. Saturn u aspektima sa Suncem može da vam donese velike promene na radnom mestu, ali i potrebu da menjate firmu ili profesiju. Biće vam sporno poslovno partnerstvo koje imate godinama, jer ćete razmišljati o novoj saradnji. 

Ljubav - Mart mesec doneće vam poboljšanje emotivne situacije koja je bila kritična u februaru. Iako Mars stvara tenzije do 22. marta, imaćete priliku da ostvarite bolji odnos sa voljenom osobom. Lavovi koji su slobodni, ostvariće novo poznanstvo. To može da bude u pitanju razvedena osoba, ali i neko koga poznajete preko posla.  Ribe i Bikovi će vam biti privlačni u martu.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

Posao - Mars u Vodoliji donosi vam konflikte na radnom mestu do 22. marta. Potrebno je da pronađete kompromisno rešenje u odnosu sa kolegama. Naglašen znak Riba tokom marta donosi vam krizu ako imate poslovnog partnera, jer će partnerstvo biti na "tankom ledu". Merkur u Ovnu osigurava vam dobru zaradu. Imate šanse da dobijete veliki novac za određeni projekat koji je važan. Možete lako da pregovarate o novoj poslovnoj poziciji koja može da vam donese popularnost u poslu. Pred vama je mesec koji je povoljan za promovisanje poslovnih aktivnosti.

Ljubav - Sunce i Venera u Ribama donose vam nova poznanstva i to sa osobama koje su na neki način poznate u javnosti. Pojedine Device mogu da se odluče na sledeći korak u dugogodišnjoj vezi. Ono čega treba da se čuvate jesu idealizacije osoba koje vam se dopadaju. Lako možete da poverujete u idealnu predsatvu o osobi koja vam se dopada. Mogućnost poznanstva sa osobom koja se bavi umetnošću. Biće vam privlačni muzičari i umetnici.

Zdravlje - Slabije.

 

VAGA

Posao - Venerin ulazak u Ribe donosi vam koncentraciju na posao, tako da će vam karijera biti najvažnija. Puno planeta u Ribama donosi vam velika obećanja na poslu, ali i polovične informacije zbog kojih treba da pazite kome verujete. Imaćete neobične saradnike koji su umetnički nastropjeni, ali nepouzdani. Mart nije loš ako treba da radite na kreatvinom projektu. Prijaće vam bilo kakav rad jer će vam posao biti najvažniji. Očekuju vas i nove poslovne ponude, ali će biti puno obećanja, a malo realizacije.

Ljubav - Mars u Vodoliji do 22. marta donosi vam poznanstva na mestima na zabavu. Imaćete priliku da upoznate originalne ljude koji odgovaraju vašem temperamentu. Vodolija može da vam bude odličan partner u narednom periodu. Obavezno prihvatajte pozive za zabave jer vas očekuju novi susreti. Venera u Ribama može da uslovi i prolazni flert na radnom mestu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Vodoliji donosi vam krizu na poslu do 22. marta. Verovatno ćete biti nezadovoljni uslovima rada, a imate i puno privatnih problema koji vas opterećuju zajedno sa poslom. Naglašen znak Riba donosi vam nalet kreativnosti, pa lako možete hobi da pretvorite u ozbiljan biznis, ali i zaradite novac kroz partnerski posao. Imaćete potrebu da menjate firmu, a pojedini pripadnici vašeg znaka donosiće iznenade odluke na radnom mestu. Odluke koje budete sada donosili na poslu, uticaće na vašu karijeru u kasnijem periodu.

Ljubav - Venera u Ribama od 11. marta unosi više romantike u vaš emotivni život. Imaćete poznanstvo sa osobom koja je brižna i saosećajna, pa čak može da i umetnički nastrojena. Prijaće vam osobe koje se bave drugačijim zanimanjem nego vi , a lako možete da se zaljubite na osnovu romantičnog gesta. Neko će vam obasipati pažnjm, a to će vam biti pravo oseveženje u narednom periodu. Mogućnost proširenje  porodice za Škorpije koje rade na tome mesecima.

Zdravlje - Lošije.

 

STRELAC

Posao  - Naglašeno četvrto polje donosi vam puno dešavanja kod kuće, zbog kojih vam posao neće biti toliko važan. Venera u Ribama može da vam donese posao od kuće ili neki vid projekta koji možete da radite iz kućnih uslova. Kuća će vam postati poslovni prostor. Mars u Vodoliji iskoristite da pregovarate u svoju korist jer ste odličan pregovarač. Merkur u Ovnu od sredine marta donosi vam pomak u karijeri i mogućnost konkretnog napretka. Dakle u prvim delovima marta ćete biti u povučenijoj fazi jer vas posao neće mnogo zanimati, a u drugom delu dolazi do buđenja i nove inicijative.

Ljubav - Merkur u Ribama donosi vam tajne poruke ili simaptiju o kojoj ne želite da pričate. Neko će misliti na vas, ali vam neće otvoreno priznati tako nešto. Druga polovina marta donosi vam emotivno buđenje i poznanstvo na mestu javnog tipa. Ovnovi i Vodolije će vam prijati u emotivnom smislu. Porodica će vam biti na prvom mestu u toku marta meseca, ali i rodbinski odnosi.

Zdravlje - Slabije sredinom marta.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

Posao - Sezona Riba vam odgovara, pa je mart u znaku važnih pregovora. Imaćete važne razgovore o poslu, ali pazite jer će mnogo toga biti na velikim obećanjima koja će biti maglovita. Pluton u Vodoliji nagoveštava velike pregovore o novcu, tako da ćete u perspektivi raditi projekte za veliki novac. U martu vas očekuje završavanje papirologije i realizacija dogovorenih planova. Ipak, kod potpisivanja ugovora dva puta proverite sve činjenice. Biće prilike za kraća putovanja.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam romantične poruke i dopisivanje. Neko ko je romantičan će vas obasipati porukama i svako dopisivanje preko aplikacija će vam biti zanimljivo. Venera u Ribama može da donese i kraće putovanje ili izlet sa osobom koja vam se dopada. Putovanje pored vode ili reke može da bude pravi izbor.

Zdravlje - Odlično.

 

VODOLIJA

Posao - Sunce i Venera u drugom polju donose vam odličan mesec za uvećanje zarade. Nije isključeno da ćete dobiti bolje plaćenu poslovnu ponudu. Mars u vašem znaku ukazuje da svaka vaša inicijativa može da donese napredne promene u karijeri. Merkur u Ovnu sredinom marta donosi vam povoljne vesti i dobar momenat za potpisivanje novog ugovora.

Ljubav - Sunce u Ribama donosi vam nejasan odnos sa partnerom. Voljena osoba će biti potištena i nezadovoljna finansijski, tako da će biti puno problema u vašem odnosu. Ako planirate da radite sa voljenom osobom neki partnerski posao, treba da pazite da vas neko ne prevari za pare. Biće vam privlačne Ribe.

Zdravlje  -  Osetljivo.

RIBE

Posao - Sezona vašeg znaka konačno vam donosi buđenje u Novoj godini. Tek sada osetićete da se stvari na poslu menjaju, a vaša inicijativa može da donese rezultate. Pokažite svoje organizacione sposobnosti. Imate mogućnost da ostvarite novu poslovnu saradnju u poslu, koja može da vam donese novac. Od 10. marta Merkur u drugom polju donosi vam manju zaradu, tako da će biti poboljšanja finansijske situacije.

Ljubav - Venera, planeta ljubavi i novca, ulazi u vaše znak 10. marta i donosi vam novu ljubav. To može da znači da ćete se lako zaljubiti u osobu koja vam se bude dopadala. Očekuju vas novi ljubavni susreti, flert, ali i potreba za ulepšavanjem. Ovo je doba godine kada obnavljate garderobu, menjate stil i postajete lepši. Vi ćete u martu biti ubedljivo najlepši znak u Zodijaku.

Zdravlje - Poboljšanje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija