• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

23.02.2024

07:24

Sutra tačno u 13.30 časova stiže neverovatan preokret! Pun Mesec u Devici menja život 4 horoskopska znaka

Shutterstock

Horoskop

Sutra tačno u 13.30 časova stiže neverovatan preokret! Pun Mesec u Devici menja život 4 horoskopska znaka

Podeli vest

Pun Mesec očekuje nas sutra u 13.30 minuta u zemljanom znaku Device, koji će imati veliki uticaj na Device, Strelčeve, Blizance i Ribe.

Pun Mesec u Devici je astrološki događaj koji se javlja kada je Mesec u potpunosti osvetljen na nebu i nalazi se u astrološkom znaku Device. Ovo je vreme kada se energija Meseca, koji simbolizuje emocionalnu i intuitivnu sferu, spaja sa karakteristikama i uticajima Devičanskog znaka.

Devica je znak koji je povezan sa analitičkim razmišljanjem, praktičnošću, detaljima i perfekcionizmom. Zbog toga, pun Mesec u Devici može doneti naglasak na ove osobine i uticati na način na koji se izražavamo i obraćamo pažnju na detalje u svakodnevnom životu.

Energetski, pun Mesec u Devici može podstaći potrebu za redom, organizacijom i rešavanjem problema. Može nas motivisati da preispitamo svoje navike, da se fokusiramo na zdravlje i blagostanje, kao i da obratimo pažnju na male, ali važne detalje u svim područjima našeg života.

Foto: Shutterstock

 

 

Ovaj period može takođe doneti naglašenu analitičnost i kritički pristup, kako prema sebi tako i prema drugima. Može se javiti i potreba za perfekcionizmom, što može biti korisno ako se koristi konstruktivno, ali može dovesti i do preteranog samokritičkog stava ili kritike drugih.

Pun Mesec u Devici takođe može naglasiti potrebu za radom na sebi, samopoboljšanjem i praktičnim rešenjima za probleme koji se pojavljuju. To može biti vreme kada se osvrćemo na svoje ciljeve, postavljamo prioritete i radimo na njihovom ostvarivanju, uz fokus na detalje i preciznost.

Astrološki, svaki pun Mesec nosi svoje specifične uticaje i energije, a pun Mesec u Devici naglašava praktičnost, organizovanost i analitički pristup. To može biti vreme kada se osvrćemo na svoje životne obrasce i navike, preispitujemo svoje ciljeve i usmeravamo svoju energiju ka postizanju konkretnih rezultata.

Foto: Shutterstock

 

 

Pun Mesec u Devici najviše će uticati na Device, Strelčeve, Ribe i Blizance.

DEVICA

Mnogo toga vam se skupilo poslednjih nedelja, pa ste u fazi kada želite da se pobunite protiv svega što vam ne dogovara. Pazite kakve odluke donosite jer je ovo kraj jednog životnog ciklusa.

STRELAC

Pun Mesec donosi vam krizu na poslu. Imaćete utisak da ništa ne ide kako treba, a možete razmišljati o promeni posla.

RIBE

Pun Mesec donosi vam emotivnu krizu u partnerskim odnosima. Ako imate bračnog partnera, biće neprijatnih razgovora.

BLIZNACI

Slede vam porodični problemi i rasprave unutar porodice. Nema potrebe da isterujete pravdu jer trenutno ništa nećete moći da rešite.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija