• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

15.02.2024

07:24

3 horoskopska znaka će imati sudbinski susret do 11. marta! Venera ulazi u Vodoliju

Shutterstock

Horoskop

3 horoskopska znaka će imati sudbinski susret do 11. marta! Venera ulazi u Vodoliju

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, ulazi u Vodoliju 16. februara, gde će se zadržati do 11. marta, a imaće snažan uticaj na Vage, Vodolije i Blizance.

Venera u Vodoliji označava jedinstveni i nekonvencionalni pristup ljubavi, vezama i vrednostima. Venera, planeta ljubavi i lepote, u ovom ekscentričnom vazdušnom znaku donosi dinamičan i progresivan pristup u ljubavnim odnosima.

Osobe sa ovim položajem Venera izražavaju ljubav na neobične načine. One cene slobodu i nezavisnost kako u sopstvenom životu, tako i u partnerstvu. Za njih je važno da se osećaju slobodno da budu svoji i da izraze svoje jedinstvene ideje i vrednosti. Ove osobe su često privučene ekscentričnim pojedincima ili nekonvencionalnim vezama.

Venera u Vodoliji takođe donosi inovativan pristup lepoti. One vole eksperimentisati s modom i stilom, težeći da izraze svoju individualnost kroz svoj izgled. Njihov stil može biti eklektičan i originalan, a često su otvorene za nove trendove i ideje.

Foto: Shutterstock

 

 

Kada je reč o vezama, ove osobe traže partnera koji ih razume i podržava u njihovim neobičnim pogledima na svet. Vole intelektualnu stimulaciju i duboke razgovore s partnerom. Ipak, mogu imati tendenciju da zadrže emocionalnu distancu i izbegavaju previše emotivnu vezanost.

Venera u Vodoliji takođe može ukazivati na tendenciju da se prijateljstvo i ljubav mešaju, pa da osoba traži partnera koji može biti i prijatelj. Ove osobe cene partnerstvo koje se zasniva na prijateljstvu, uzajamnom poštovanju i slobodi da svako zadrži svoju individualnost.

U suštini, Venera u Vodoliji donosi nekonvencionalan, ali uzbudljiv pristup ljubavi i vezama, teži individualnosti i slobodi, dok istovremeno vrednuje duboko prijateljstvo i intelektualnu povezanost u partnerskim odnosima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija