Autor: Informer.rs

14.05.2024.

20:30

Foto: Shutterstock

Magazin

Ovako izgleda luksuzan stan nakon stanara iz "pakla" ! Vlasnik nije ni slutio šta će ga snaći (VIDEO)

Svi mi znamo da je iznamljivanje stanova itekako profitabilan posao, ali sa sobom nosi i određenu dozu rizika. 

Stanari retko kada ostave stan u stanju u kojem je bio na početka ulaska. Iako u većini slučajeva depozit koji daju na početku sve to sanira, stanodavci u besu sve to objave na društvenim mrežama. 

Snimke uništenih prostorija objavio je na društvenim mrežama kako bi upozorio vlasnika stanova koji na ovaj način zarađuju novac.

- Podovi su prljavi, kao što vidite. Na prvi pogled i nije tako loše - prokomentarisao je vlasnik.

Brzo se predomislio jer je stan bio u stanju potpunog haosa i uništenja. Izmet i urin na parketu, mokri i prljavi kreveti, uništeni zidovi, buđav nameštaj sa oštećenim policama i vratima, tragovi muva na plafonu, samo su neki od prizora koji su uplašile vlasnika.

Kuhinja nije bila u boljem stanju. Prljave police u ormarima bile su pune pokvarene hrane, smeća, oštećenih aparata, uključujući frižider i mašinu za pranje sudova. Čak je bila i rupa na indukcionoj ploči.

- Pitam se kako je neko mogao da živi u takvom stanju - , rekao je vlasnik.

Kada je ušao u kupatilo, zatekao je polomljenu bravu, a u tuš kabini su bile buđave zavese. U veš mašini je bila crna i prljava voda, koja je takođe širila neprijatan miris. U trećoj sobi je krevet bio prekriven izmetom, a orman uništen, sa oštećenim policama i smećem.

Iako je ovo stvarno stravična situacija, treba napomenuti da isto tako postoje i stanodavci koji stanarima ne daju mira i uznemiravaju ih iako je stan već plaćen i imaju apsolutno pravo da se osećaju kao kod svoje kuće.