Autor: Informer.rs

21.05.2024.

14:40

Foto: AP PHOTO

Magazin

Princezi Dajani je sestra zepečatila sudbinu! U sve je umešan Čarls - šok obrt koji niko nije očekivao

 Ledi Sara Mekkorkodejl (69), devojački Spenser, proslavila je 44. godišnjicu braka s farmerom Nilom Makorkvodejlom. Zanimljivo je da je njen život mogao da izgleda potpuno drugačije.

Sara je bila u vezi sa princom Čarlsom dve godine pre Dajane.

Ona je i upoznala Čarlsa i Dajanu. Čarls je bacio oko na Saru na proslavi u dvorcu Vindzor povodom događaja "Royal Ascot" 1977. godine, nakon čega su zajedno snimljeni na polo utakmici, a zatim su bili i na skijanju.

Informer

Sara Mekkorkodejl

U to vreme su se pojavila i nagađanja o kraljevskoj veridbi i venčanju, koje je Sara demantovala.

Sara je Čarlsa opisivala i kao romantika koji se lako zaljubljuje, a saznalo se i kako ga je uprkos bliskosti uvek oslovljavala sa "gospodine".

Sara je svoju sestru Dajanu i Čarlsa upoznala u velelepnoj kući porodice Spenser u Altorpu u Northepmtonširu.

Dajana je tada imala samo 16 godina, a tokom njenog boravka u Londonu veza s Čarlsom je procvetala i mediji su se veoma interesovali za mladu ženu koja bi mogla da postane princeza od Velsa.

Informer

princeza Dajana i princ Čarls

Sara se uoči Dajaninog venčanja s Čarlsom medijima pohvalila da je odigrala ulogu Kupidona u njihovoj vezi.

U međuvremenu je Dajanina sestra upoznala Nila Mekorkodejla, farmera i bivšeg pripadnika "Coldstream" garde.Venčali su se na skromnoj ceremoniji 17. maja 1980. u crkvi Svete Marije u selu Grejt Brajton blizu Altorpa.

Sara je bila velika podrška svojoj sestri Dajani i nakon razvoda od Čarlsa. Nakon Dajanine smrti nastavila je da neguje blizak odnos sa svojim sestrićima, prinčevima Vilijamom i Harijem.

Osim Sare, Dajana ima i sestru Džejn i brata Čarlsa.