Autor: Informer.rs

23.06.2024.

22:00

Foto: Shutterstock

Magazin

On je najzgodniji taksista ikada! Devojke tokom vožnje "otkinule" za njim, a onda se ovo dogodilo! (VIDEO)

Svima je već poznato da je vožnja sa taksistima posebna vrsta doživljaja zbog samog karaktera vožača i njihovih urnebesnih životnih priča. 

Ipak, retko kada vam se sigurno dogodilo da naletite na prezgodnog taksistu, a onda da s njim i doživite situaciju kao na filmu. 

Dve devojke su nakon izlaska pozvale taksi, a kada su usle u automobil, jedna od njih je odmah krenula da flertuje sa njim. 

- Nikada nisam imala ovako "vrućeg" vozača - rekla je jedna od devojka, na šta je taksista smelo uzvratio da ni on nije imao tako zgodne devojke u automobilu. 

Zatim je pitao da li žele da im puste muziku, na šta je mu je devojka odgovorila da je samo zvuk njegovog glasa dovoljan. 

Dok su se strasti pogrejavale, u jednom trenutku taksista je od silnog uzbuđenja pogrešio put i skrenuo u potpuno drugi smer. 

Ono što se tada dogodilo, sve gledaoce na TikToku je iznenadilo, pa i same devojke!

Odjednom su se ispred njih pojavila policijska kola! Devojke su ostale u čudu, a "vruć" taksista se je odmah izašao iz automobila, gde mu je pri proveri utvrđeno da je bio u alkoholisanom stanju

Njih dve su sigurno na kraju večeri stigle kući, dok je on priveden. Mnogi korisnici na društvenim mrežama su prokomentarisali da je on verovatno sada ostao i bez posla.