06.07.2024.

22:00

Foto: printscreen instagram/shutterstock

Magazin

Devojka poručila picu i na bizaran način otkrila da je dečko vara! Bolna istina je isplivala na videlo, ovaj detalj je sve razotkrio

Brazilka Sabrina Lou je influenserka koja je poznata i po tome što je veganka. Ona je dala nov naziv ljudima koji nisu vegani, a sam termin “ljubitelji mesa” prema njenom iskustvu ima dvostruko značenje. Naime, Sabrina je uhvatila svog dečka u prevari, zahvaljujući narudžbini pice sa kulenom.

Sabrina često deli provokativne snimke za svojih skoro 90.000 pratilaca na Instagramu. Na njeno iznenađenje videla je neočekivanu mesnu poslasticu u istoriji narudžbina svog dečka. Sumnja je bila opravdana, s obzirom na to da je njen dečko navodno bio strastveni vegan, baš kao i ona.

Informer

 

Osećala se krajnje izdanom

Kada je shvatila da je narudžbina za nekog drugog, osećala se krajnje izdano.

- Nisam mogla da verujem svojim očima! Kako sam mogla da zamislim da ću saznati na ovaj način? Znala sam da nije za njega. Uvek smo pričali o važnosti veganstva i to je bio veliki deo naših vrednosti. Zaljubila sam se u njega delimično baš zbog toga. Otkrivanje narudžbine sa kulenom, bilo je kao da sam dobila udarac u glavu - rekla je Sabrina za Jam Press, a o tome je pisao i NY Post.

Dečko negirao optužbe

Kada je Sabrina suočila svog dečka sa narudžbinom pice, on je u početku negirao optužbe za neverstvo, ali je na kraju priznao da je imao nekoga sa strane. Sabrina je duhovito objasnila da je otkrila da je njen dečko zapravo imao "picu sa strane."

- Tada sam shvatila da je naša veza uništena i u tom trenutku, aplikacija za porudžbinu hrane je postala moj saveznik u raskrinkavanju ove laži. Drugim rečima, moj dečko bi možda mogao da me prevari, ali nikada ne bi prekršio svoju dijetu - istakla je ona.

Iako nije do kraja otkrila da li ga je na kraju ostavila, jasno je stavila do znanja da se osećala "izdano" jer je znala da njen dečko "nikada ne bi jeo meso."