• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2024

12:00

Monika je toliko seksi da joj treba obezbeđenje u teretani! Muškarci lude za ovom fatalnom plavušom (FOTO)

Instagram

Moda i lepota

Monika je toliko seksi da joj treba obezbeđenje u teretani! Muškarci lude za ovom fatalnom plavušom (FOTO)

Podeli vest

Monika Huldt (40) je žena koja tvrdi da je toliko poželjna od strane muškaraca u teretani da bi platila "debele" pare kako bi je neko odbranio od njih.

Monika Huldt, atraktivna 40-godišnja influenserka iz Arizone, razmišlja o potrošnji 2.200 funti mesečno na telohranitelja kako bi odbila muškarce koji joj prilaze u teretani

Kako je sama Monika navela, svesna je da joj muškarci prilaze zbog njene seksi odevne kombinacije, ali ne želi da prestane da ih nosi. 

Monika Huldt je razmišljala da potroši 2.200 funti na telohranitelja kako bi odbila muškarce u teretani, jer njene seksi odevne kombinacije ometaju mnoge u vežbanju. Ipak, ne planira da prestane da ih nosi.

Sada razmišlja o angažovanju skupog telohranitelja kako bi sprečila muškarce da joj prilaze u teretani.

Muškarci ne mogu da joj odole 

Monika Huldt veruje da je toliko atraktivna da muškarci ne mogu da odole da joj priđu čak i kada se znoji dok vežba. Ovo može biti problem kada pokušava da se pridržava svog strogog režima vežbanja.

 

 

U teretani je pet puta nedeljeno, a svake joj makar jedan muškarac priđe. Iako joj neki savetuju da se oblači adekvatnije za teretanu, Monika to odbija. 

Zategnuta influenserka je podigla kosu u visoki punđu i napravila seksi pozu dok je slikala selfi u ogledalu.

 

 

Srećom, nije izgledalo da je iko gleda u ogledalu. Međutim, mnogi su joj na Instagramu dali komplimente  - objava je dobila više od 680 lajkova, prenosi "Dailystar".

Monika tvrdi da joj ne prija sva pažnja, posebno jer su je u prošlosti često uznemiravali u teretani. 

- Jednom sam gledala u telefon i neki stariji čovek mi je prišao i rekao: " Prestani da mi šalješ poruke, nisam poneo telefon". Odgovorila sam mu da mu ne šaljem poruke, a on je onda pitao da li želim - rekla je Monika. 

- Prija mi kada znam da me smatraju atraktivnom, jer nisam imala najbolje samopouzdanje dok sam odrastala. Ali većinu vremena samo želim da me ostave na miru kako bih mogla da odradim trening - dodala je. 

- Rado bih platila 3.000 dolara mesečno za nekog ko bi dobro obavljao posao i mogao da uplaši ljude - dodala je Monika za kraj. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija