Autor: Informer.rs

14.09.2024.

17:00

Foto: preofimedia

Magazin

"Vojvotkinja diktator"! Megan Markl brutalno teroriše svoje osoblje, otkriveni jezivi detalji

Govoreći za magazin "Hollywood Reporter" izvor blzak Megan Markl je rekao:

Informer

 

Ove nove tvrdnje dolaze u trenutku kada se Megan i Hari pripremaju da proslave 40. rođendan princa Harija.

Drugi izvori sugerišu da se Hari oseća sve usamljenije u SAD i da svog telohranitelja Dejvida Langdauna smatra najboljim prijateljem.

Vojvotkinja diktator

Nove optužbe su deo istraživanja o odlasku osoblja koje je radilo za vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, uključujući i njihovog šefa osoblja, Džoša Ketlera, koji je dao ostavku u avgustu nakon samo tri meseca na toj poziciji.

Meganini "glasni ispadi besa" i "ljutiti mejlovi u 5 ujutru" takođe su joj doneli nadimak "vojvotkinja diktator" među članovima njenog osoblja, navodi Hollywood Reporter.

Megan je prethodno bila optužena za maltretiranje osoblja u palati pre nego što su se ona i Hari preselili u Kaliforniju, što je navelo kraljevske pomoćnike da pokrenu istragu o tvrdnjama da je Megan "omalovažavala" dve lične asistentkinje.

Informer

 

Megan je negirala optužbe

Navodno su neki članovi osoblja bili dovedeni do suza i osećali se "traumatizovano", a neki su svoje stanje uporedili sa posttraumatskim stresnim poremećajem.

Iako detalji izveštaja nikada nisu objavljeni, Megan je uvek odlučno negirala ove optužbe, dok su njeni advokati u to vreme opisali optužbe kao "proračunatu kampanju blaćenja".

Novi izveštaji dolaze nakon što je prošle nedelje otkriveno da je PR savetnica Harija i Megan, Kristin Veir Širmer, tiho napustila njihovu službu krajem prošle godine. Ona se pridružila paru 2020. godine kao šef komunikacija njihove humanitarne fondacije "Archewell"

Vesti o Širmerinom odlasku stigle su samo nekoliko nedelja nakon što je objavljeno da je Džoš Ketler dao ostavku nakon što je kratko radio za Hari i Megan. 

Ketler je bio na probnom radu i navodno je rekao da njegov angažman nije bio dobar izbor. 

Njegov odlazak je samo dodatno naglasio činjenicu da Megan i Hari već duže vreme imaju problem da zadrže osoblje.