• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

16:00

Gore društvene mreže zbog Harija i Megan! Odmah nakon vesti o Kejt uradili jednu stvar i razbesneli svet

EPA Images

Lajfstajl

Gore društvene mreže zbog Harija i Megan! Odmah nakon vesti o Kejt uradili jednu stvar i razbesneli svet

Podeli vest

Novi potez Megan Markl i princa Harija je razljutio mnoge.

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, iznenadila je javnost u ponedeljak objavom da je završila tretmane hemoterapije. Početkom godine princezi je dijagnostikovan rak, o čemu je obavestila javnost u martu i saopštila da se povlači sa kraljevskih dužnosti kako bi se posvetila lečenju.

U emotivnoj objavi na Instagramu, Kejt je sada najavila povratak svojim kraljevskim obavezama.

Princeza od Velsa je izjavila da trenutno čini sve što je u njenoj moći da ostavi rak iza sebe i dodala da su poslednjih devet meseci bili "nepredvidivi i strašni" za njenu porodicu.

Foto: profimedia

 

Samo nekoliko sati kasnije objavljen je tizer za novi poslovni poduhvat princa Harija i Megan Markl.

Reč je o dokumentarnoj seriji "Polo", snimljenoj za Netfliks i kuću Archevell Productions. Serija prati elitne polo igrače i otkriva detalje iza terena.

Ovaj tajming izazvao je osudu javnosti i brojne negativne komentare, jer fanovi britanske kraljevske porodice smatraju da su Hari i Megan pokušali da skrenu pažnju na sebe i iskoriste situaciju u kojoj je ceo svet usmeren na oporavak Kejt Midlton.

Foto: profimedia

 

 

Kao reakcije na društvenim mrežama pojavili su se komentari poput:

- Ovo ste objavili odmah nakon objave princeze Kejt, jadni ste.

- Da li su zaista mislili da nešto tako dosadno kao što je polo može zaseniti Kejt Midlton?

- Ovo više ne može biti slučajnost. Kako bedno.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đedovićeva i Gojkovićeva podelile sjajne vesti! Pripremamo korenite regulatorne izmene i u rudarstvu i u energetici! (FOTO)
Društvo

Đedovićeva i Gojkovićeva podelile sjajne vesti! Pripremamo korenite regulatorne izmene i u rudarstvu i u energetici! (FOTO)

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa predsednicom Pokrajinske vlade AP Vojvodine Majom Gojković i tom prilikom istakla da su Vojvodina i Novi Sad važni energetski centri s obzirom da su naftna industrija, gasna skladišta, kao i veliki deo energetskih kompanija u ovom delu naše zemlje i da je usaglašeno delovanje ministarstva i Pokrajinske vlade od izuzetnog značaja za dalji razvoj energetskog sektora.

11.09.2024

17:29

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35