• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2024

13:00

Megan Markl zablistala u letnjim modnim kombinacijama! Ne zna se koja je lepša (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Megan Markl zablistala u letnjim modnim kombinacijama! Ne zna se koja je lepša (FOTO)

Podeli vest

Princ Hari i Megan Markl su tokom svoje zvanične posete Kolumbiji prisustvovali brojnim događajima. Megan je odabrala zanimljive i elegantne modne kombinacije koje prkose vrućini i odlično joj stoje.

Megan Markl je za različite društvene, humanitarne i kulturne događaje u Kolumbji odabrala nekoliko efektnih i elegantnih modnih kombinacija.

Tako je za posetu rehabilitaciono-inkluzivnim centru u Bogoti, Megan izabrala ležernu beličastu svilenu košulju i midi suknju na preklop.

Dezenirana suknja sa belom osnovom imala je tamne kružiće i delovala vrlo ženstveno. Uz nju je Megan nosila masivnu zlatnu narukvicu i jednostavne otvorene svetlo braon sandale na štiklu. 

Hari i Megan su prisustovali i zanimljivom događaju - Karipskoj školi bubnjeva. Par je probao da svira afričke bubnjeve. Megan je nosila  laganu crnu haljinu na bretele. Haljina je imala tanke bretele i ravan dekolte sa mašnom na sredini i bila prošarana horizontalnim i vertikalnim prugama.

Hari i Megan su potom posetili tradicionalno afro-karipsko selo San Basilio de Palenke. Za ovu posetu Megan je odabrala savršenu letnju kombinaciju.

Nosila je belu lanenu suknju midi dužine i elegantnu bluzu bez rukava. Obula je jednostavne crne ravne sandale, a elegantnom izgledu doprineo je i beli slamnati šešir sa crnom trakom.

I princ Hari je bio veoma elegantan - nosio je bele pantalone i svetloplavu košulju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Džet set

Srbija